We moeten allemaal door moeilijke tijden heen in ons leven. Wanneer de dingen moeilijk worden, kan onze visie en ons begrip vaak worden vertroebeld. Het gevoel dat je hierin helemaal alleen staat, en je zelfs verlaten voelt door Spirit in je donkerste uren, kan overweldigend zijn. Maar je bent helemaal niet alleen! Ga door en houd vol! Uiteindelijk gaat iedere storm voorbij. Deze kaart herinnert je er aan dat je echt de kracht en de moed hebt om alles wat jouw kant op komt te overleven. Spirit is hier om je te ondersteunen bij elke stap die je zet.

De wolken gaan altijd uiteen en de zon komt weer tevoorschijn. Het is belangrijk om eraan te denken dat, waar je nu ook doorheen gaat, het is ter hoogste lering en begrip. Deze kaart kun je ook trekken als je moeilijkheden hebt in je relatie met anderen. Het is belangrijk om te weten dat achter woede, pijn zit. Jezelf en anderen vergeven is de sleutel om verder te gaan en dit te helen.

Deze kaart verschijnt ook als je een of andere crisis ervaart, of het nu in je dagelijkse leven is, of in je innerlijk wezen. Weet dat dit gebeurt om je te laten zien wat nog niet op een lijn staat met je hoogste goed en wat je niet langer van dienst is. Dit is jouw gelegenheid om de nodige veranderingen in je leven aan te brengen, en om een paar heel diepe wonden uit het verleden te helen.

Weet dat je dit met gezond verstand overleeft! Je zult sterker worden, meer begrip hebben en meer medeleven met jezelf en anderen hebben. Vertrouw op jezelf geloof dat je er doorheen kunt, wilt en zal komen. Spirit is hier om je te helpen terwijl je je eigen licht aan het eind van deze tunnel ontdekt.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Sujadi SUJADI

Paragnost, Energetische diagnose, Inzicht & Antwoord op Karmische Verbindingen, Relaties en Levenssituaties, Leraar Energie & Katalysator heler

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1446 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries PARAGNOST & MENTAL COACH LEILA AMARYLLIS DE VRIES

Geboren Paragnost. Krachtig en zuiver invoelend (zonder foto’s). Liefdescoach, relaties, HSP, werk, bedrijfsadvies, PTSS, Akasha Archief.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1969 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Amy AMY

ALLEEN via CHAT - (let op aktie in mijn profiel) Liefde, Heldervoelend kaartlegster, tweelingzielen, liefde, relatievragen, familie, werk.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1857 (€ 3.20 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'STORM' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !