StormUitleg over orakelkaart `Storm`


We moeten allemaal door moeilijke tijden heen in ons leven. Wanneer de dingen moeilijk worden, kan onze visie en ons begrip vaak worden vertroebeld. Het gevoel dat je hierin helemaal alleen staat, en je zelfs verlaten voelt door Spirit in je donkerste uren, kan overweldigend zijn. Maar je bent helemaal niet alleen! Ga door en houd vol! Uiteindelijk gaat iedere storm voorbij. Deze kaart herinnert je er aan dat je echt de kracht en de moed hebt om alles wat jouw kant op komt te overleven. Spirit is hier om je te ondersteunen bij elke stap die je zet. De wolken gaan altijd uiteen en de zon komt weer tevoorschijn. Het is belangrijk om eraan te denken dat, waar je nu ook doorheen gaat, het is ter hoogste lering en begrip. Deze kaart kun je ook trekken als je moeilijkheden hebt in je relatie met anderen. Het is belangrijk om te weten dat achter woede, pijn zit. Jezelf en anderen vergeven is de sleutel om verder te gaan en dit te helen. Deze kaart verschijnt ook als je een of andere crisis ervaart, of het nu in je dagelijkse leven is, of in je innerlijk wezen. Weet dat dit gebeurt om je te laten zien wat nog niet op een lijn staat met je hoogste goed en wat je niet langer van dienst is. Dit is jouw gelegenheid om de nodige veranderingen in je leven aan te brengen, en om een paar heel diepe wonden uit het verleden te helen. Weet dat je dit met gezond verstand overleeft! Je zult sterker worden, meer begrip hebben en meer medeleven met jezelf en anderen hebben. Vertrouw op jezelf geloof dat je er doorheen kunt, wilt en zal komen. Spirit is hier om je te helpen terwijl je je eigen licht aan het eind van deze tunnel ontdekt.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels