Het liefhebbende, welwillende wezen op deze kaart verschijnt deze donderdag aan jou om zijn woorden van aanmoediging met je te delen. Veel mensen hebben het gevoel dat ze niet op deze Aarde thuis horen. Het kan een moeilijke reis zijn, waarbij je veel ervaringen en obstakels moet overwinnen. Je moet je niet langer afvragen of je hier hoort te zijn, of dat je er bij hoort. Je hoort er beslist bij. Je ziel heeft deze incarnatie om veel redenen gekozen, en ook het Universum heeft je hier met een reden gebracht. Twijfel niet aan de wijsheid ervan.

Je bent een heel gevoelige ziel, verbonden met de subtiele energieën die als eb en vloed door de hele kosmos stromen. Je zou kunnen ontdekken dat je ook heel erg wordt beïnvloed door de stemmingen en gedachten van anderen. Ofschoon het soms lijkt van niet, dit is een gave. Het is een bijzonder deel van je gesteldheid en van hoe je bent. Je scherpe geestesgave om deze energieën te voelen en intuïtief te kennen, is een aspect van het geschenk dat je aan de planeet mag geven.

Je kunt elk type healer of leraar zijn, maar dit hangt ook heel erg af of je ervoor kiest om je voor de wereld te verbergen, of kiest om er je tijd en je krachten aan te besteden. Op momenten kan het makkelijker lijken om je gewoon te verbergen, maar daarvoor ben je hier niet gekomen. Je hebt een hoge frequentie en door je dagelijkse contact met anderen deel je die. Wanneer je jezelf toestaat om je open te stellen voor de wereld om je heen, ontdek je dat je jezelf ook openstelt voor de hogere informatie en energieën.

Gewoonlijk worden sterrenzaden geleid en gestuurd door wezens van kosmische aard, of door wezens van het melkwegstelsel. Dit kan soms betekenen dat het meer moeite en geduld kost wanneer je communiceert met hun gidsen. De kaart Sterrenzaad vraagt je bewust te werken aan de ontwikkeling van de verbinding met je gidsen, omdat er informatie op je wacht.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Medium Leander MEDIUM LEANDER

Allround medium Toekomst voorspeller intuïtief medium 8 jaar werk ervaring in het vak . Accurate en duidelijke antwoorden op al jouw vragen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1841 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Medium | Paragnost : Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Gespecialiseerd in: Relatiebegeleiding/problemen en zielsliefde.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'STERRENZAAD' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !