SterrenzaadUitleg over orakelkaart `Sterrenzaad`


Het liefhebbende, welwillende wezen op deze kaart verschijnt vandaag aan jou om zijn woorden van aanmoediging met je te delen. Veel mensen hebben het gevoel dat ze niet op deze Aarde thuis horen. Het kan een moeilijke reis zijn, waarbij je veel ervaringen en obstakels moet overwinnen. Je moet je niet langer afvragen of je hier hoort te zijn, of dat je er bij hoort. Je hoort er beslist bij. Je ziel heeft deze incarnatie om veel redenen gekozen, en ook het Universum heeft je hier met een reden gebracht. Twijfel niet aan de wijsheid ervan. Je bent een heel gevoelige ziel, verbonden met de subtiele energieën die als eb en vloed door de hele kosmos stromen. Je zou kunnen ontdekken dat je ook heel erg wordt beïnvloed door de stemmingen en gedachten van anderen. Ofschoon het soms lijkt van niet, dit is een gave. Het is een bijzonder deel van je gesteldheid en van hoe je bent. Je scherpe geestesgave om deze energieën te voelen en intuïtief te kennen, is een aspect van het geschenk dat je aan de planeet mag geven. Je kunt elk type healer of leraar zijn, maar dit hangt ook heel erg af of je ervoor kiest om je voor de wereld te verbergen, of kiest om er je tijd en je krachten aan te besteden. Op momenten kan het makkelijker lijken om je gewoon te verbergen, maar daarvoor ben je hier niet gekomen. Je hebt een hoge frequentie en door je dagelijkse contact met anderen deel je die. Wanneer je jezelf toestaat om je open te stellen voor de wereld om je heen, ontdek je dat je jezelf ook openstelt voor de hogere informatie en energieën. Gewoonlijk worden sterrenzaden geleid en gestuurd door wezens van kosmische aard, of door wezens van het melkwegstelsel. Dit kan soms betekenen dat het meer moeite en geduld kost wanneer je communiceert met hun gidsen. De kaart Sterrenzaad vraagt je bewust te werken aan de ontwikkeling van de verbinding met je gidsen, omdat er informatie op je wacht.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Steenbok en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Duurzaamheid

Trek je 'duurzaamheid' ? Duurzaamheid is voortgaande ontwikkeling. Dat omvat zowel groei als afbraak. Afbraak is het wegnemen of wegvallen van beletsel tot zijn. Groei is de daaropvolgende fase waarin de onbalans ontstaat die de schil vormt die vervolgens weer afgebroken wordt. Waarna de volgende cirkel ontstaat. Deze cirkels vormen een weldadige spiraal van het leven. Weet je nog ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels