Terugkeer van SpiritUitleg over orakelkaart `Terugkeer van Spirit`


Je bent een heel eind gekomen op je reis. Het is niet gemakkelijk geweest, maar je hebt het gehaald. Erken, al is het maar voor even, de kracht en moed die je in jezelf hebt ontdekt. Zie hoe je de laatste tijd bent gegroeid, langzaam tot bloei bent gekomen tot wie je nu bent. Dit is de kaart van overwinning, de verbinding die je diep in je hart voelt en meesterschap. Houd je hoofd omhoog en voel je trots dat je bent wie je bent. Je gidsen en engelen zijn beslist trots op jou! Je harde werken en je vastberadenheid ten opzichte het leven hebben je nu hier gebracht. Dit is het licht aan het eind van de tunnel. En hoewel je reis nog lang niet voorbij is, je bent veel verder gekomen dan de meesten. Het trekken van deze kaart betekent een vernieuwing van het hart, de geest en de ziel. De spirituele verbinding met de Bron is nu sterker dan ooit. Vertrouw er op, laat je meevoeren en schitter! Jouw mooie hart opent zich, om de boodschappen uit hoger sferen zowel te geven als te ontvangen. Jouw tijd is NU gekomen. Het is nu tijd om je te laten zien wat je echt wilt. Het is tijd om met vertrouwen het pad te bewandelen waardoor je doet wat je hier moet doen, en op de manier waarop je dit moet doen. Het is een tijd van verwachtingen, wensen en dromen die werkelijkheid worden. De ware grootheid van wie je bent mag je nu helemaal laten zien. Nu kun je ervaren dat je het echt kunt, kun je diep in je hart de verbinding met anderen voelen, en het gevoel hebben dat alles goed is in jouw wereld. Je bent klaar met het werk. Dus je verdient het! Je hebt je misschien wel eens afgevraagd of Spirit er nog wel was, dat doe je dat niet meer. Dit is je eigen gewijde terugkeer van levenskracht.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels