Er is een uitdrukking die zegt: Wie schrijft, die blijft. Door deze kaart te trekken bevestigt Spirit dat je je woorden moet opschrijven. is er iets dat je had willen opschrijven? Het kan een gedicht zijn, een kinderboek, een lied, een brief, een website, een boodschap die je hebt doorgekregen, een boek of zelfs een speech. Wat dan ook, hier wordt de energie gemanifesteerd om je gedachten, ideeën en informatie gestalte te geven. Stel het niet langer uit. Als je twijfelt, ook goed. Maar erken dat je ze hebt en doe in elk geval iets. Het is belangrijk dat je het doet, omdat het leidt tot meer.

Je bent heel creatief en je kunt hier goed uiting aan geven - misschien beter dan je je bewust bent. Laat anderen zien wat je hebt te vertellen, het kan van grote invloed zijn en erg worden gewaardeerd. Vertrouw op jezelf en op de woorden die in je opkomen. Let er op dat je niet al oordeelt of wat je schrijft wel goed genoeg is. Je moet jezelf alleen maar toestaan om te beginnen.

Als je al begonnen bent met schrijven, dan is het belangrijk voor jou dat je deze aanmoediging van je gidsen en engelen ontvangt, zodat je verder gaat om het af te maken. Je kunt het. Er is behoefte aan je woorden. Je doet het heel goed. Vertrouw op wat je hebt te vertellen. Vertrouw erop dat jij dit moet doen. Ga door. Niet iedereen werd geboren met de gave of met het doel om te schrijven, maar jij wel. Nu is het jouw tijd om hierin uit te blinken.

De kaart Schrijven kan ook een aanwijzing zijn om de dagelijkse gebeurtenissen op te schrijven, misschien in de vorm van een dagboek. Maar het kan ook zijn dat je moet beginnen met het opschrijven van de ideeën, gedachten en lessen die je krijgt. Dat wat je hebt opgeschreven bevat beslist informatie die van pas komt.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Leontine LEONTINE

Ervaren Medium engelen helderziend bijna dood ervaring, droomuitleg,tweelingzielen, kaarsenmagie, healing op afstand

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1978 (€ 1.50 p/m via credits)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1593 (€ 1.40 p/m via credits)

Spiritueel consulent Sujadi SUJADI

Paragnost, Energetische diagnose, Inzicht & Antwoord op Karmische Verbindingen, Relaties en Levenssituaties, Leraar Energie & Katalysator heler

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1446 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'SCHRIJVEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !