Paarse vlamUitleg over orakelkaart `Paarse vlam`


Op een bepaald punt in ons leven ervaren de meesten van ons een donkere of moeilijke tijd. En hoewel het kan lijken alsof er nooit een eind aan komt, alsof het nooit beter wordt, de kaart Paarse Vlam vertelt je dat het toch gebeurt. De enige manier om de schaduwen in ons leven te overwinnen, is door al het licht uit te doen en de duisternis met opgeheven hoofd tegemoet te treden. Dit is een zuiveringsproces. De Paarse Vlam laat zijn licht schijnen, laat je de weg en de manieren zien om uit deze innerlijke duisternis te komen -als de schaduwen eenmaal zijn overwonnen. De ervaring die je nu hebt, ofschoon pijnlijk en uitdagend, geeft je de middelen en de gelegenheid om duidelijk te zien wat er wel en wat er niet meer in je leven werkt. Het kan je helpen te zien hoe je jezelf zag in deze wereld en hoe je je hebt ingehouden. Het kan je duidelijkheid geven om zo de mensen te herkennen die er wel voor je waren en wie niet. In het midden van de fractal zie je het symbool van de vleermuis. De vleermuis is het symbool voor verandering. Hij houdt het licht van de Paarse Vlam voor je vast als een teken om je te leiden door dit veranderingsproces. Wanneer je op de weg terug bent, zul je ontdekken dat jij, noch je leven, precies hetzelfde is als tevoren. Verandering is een onvermijdelijk deel van dit proces. Het is bijna gebeurd, geliefde. Weet dat, wanneer je er eenmaal doorheen bent gekomen, je sterker zult zijn, van binnen en op je reis. Je zult meer helderheid hebben over je pad en over de manier waarop je dit pad wilt bewandelen.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels