Jouw seksualiteit is net zo belangrijk als ieder ander aspect van je wezen. Het is eigenlijk zo belangrijk dat niet een, maar twee chakra's je seksuele energie leiden en in stand houden. Liefdevol seksueel contact is van wezenlijk belang voor je emotioneel, fysiek en energetisch welzijn. Het kan een van de plezierigste en leukste kanten zijn die worden geïncarneerd in een menselijk lichaam.

Je moet kijken naar wat je graag wilt, naar je gevoelens of je gekwetstheden betreffende je seksuele behoeften. Als je voelt dat je onwaardig bent, niet gewild of onaantrekkelijk, is het tijd om nu van jezelf te gaan houden. Het is tijd om elk gevoel van weinig eigenwaarde, of negatieve gevoelens over je lichaam, te herstellen. We zijn vaak veel harder voor onszelf dan onze partner ooit zou zijn. Je negatieve gedachten over je zelfbeeld kunnen het ervaren van de diepere emotionele aspecten van intieme liefde tegenhouden.

Deze kaart kan ook een aanwijzing zijn van het verwaarlozen van je intieme en seksuele relatie met je partner. Misschien is dit de gelegenheid om de gevoelens van verlangen en seksuele aantrekking die jullie eens hadden, weer tot leven te brengen. Hij kan je ook laten weten dat het belangrijk is om voorrang te geven aan je intieme leven.

Je sexy en speels voelen geeft je kracht, hoe oud je ook bent. Dus kleed je sexy en draag het met trots! Doe het met plezier en geniet er van. Flirt een beetje. Lach tegen iemand die je aantrekkelijk vindt. Haal hier je energie uit. Geniet van de gave van onschuldige seksuele speelsheid.

Seksuele energie is een krachtige uitdrukking van onze creatieve kracht. Door je seksuele energie te laten stromen, stroomt ook je creatieve energie. Door elk aspect van het mens-zijn te omarmen, ontdekken we de waarheid over onze eigen goddelijkheid.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium Bjørger MEDIUM BJøRGER

Ik ben een healer (healing op afstand), helderziende, helderhorend en heldervoelend transmedium en reiki master, eerlijk en oprecht

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2006 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Natascha Vollebregt NATASCHA VOLLEBREGT

Spiritueel coach, medium/paragnost/sjamaan/heks. foto's lezen,contact met overledenen, kaartlegging. Werken aan innerlijk kind en schaduw werk.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2000 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'SEKSUALITEIT' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !