SeksualiteitUitleg over orakelkaart `Seksualiteit`


Jouw seksualiteit is net zo belangrijk als ieder ander aspect van je wezen. Het is eigenlijk zo belangrijk dat niet een, maar twee chakra's je seksuele energie leiden en in stand houden. Liefdevol seksueel contact is van wezenlijk belang voor je emotioneel, fysiek en energetisch welzijn. Het kan een van de plezierigste en leukste kanten zijn die worden geïncarneerd in een menselijk lichaam. Je moet kijken naar wat je graag wilt, naar je gevoelens of je gekwetstheden betreffende je seksuele behoeften. Als je voelt dat je onwaardig bent, niet gewild of onaantrekkelijk, is het tijd om nu van jezelf te gaan houden. Het is tijd om elk gevoel van weinig eigenwaarde, of negatieve gevoelens over je lichaam, te herstellen. We zijn vaak veel harder voor onszelf dan onze partner ooit zou zijn. Je negatieve gedachten over je zelfbeeld kunnen het ervaren van de diepere emotionele aspecten van intieme liefde tegenhouden. Deze kaart kan ook een aanwijzing zijn van het verwaarlozen van je intieme en seksuele relatie met je partner. Misschien is dit de gelegenheid om de gevoelens van verlangen en seksuele aantrekking die jullie eens hadden, weer tot leven te brengen. Hij kan je ook laten weten dat het belangrijk is om voorrang te geven aan je intieme leven. Je sexy en speels voelen geeft je kracht, hoe oud je ook bent. Dus kleed je sexy en draag het met trots! Doe het met plezier en geniet er van. Flirt een beetje. Lach tegen iemand die je aantrekkelijk vindt. Haal hier je energie uit. Geniet van de gave van onschuldige seksuele speelsheid. Seksuele energie is een krachtige uitdrukking van onze creatieve kracht. Door je seksuele energie te laten stromen, stroomt ook je creatieve energie. Door elk aspect van het mens-zijn te omarmen, ontdekken we de waarheid over onze eigen goddelijkheid.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Maagd en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels