Angst is een natuurlijk iets, normaal en gezond. Het is een deel van het menselijke overlevingsmechanisme. Maar soms kan angst op een ongezonde manier bezit van ons nemen waardoor we er bijna bij neer vallen.

Geliefde, je hebt deze kaart deze donderdag gekregen omdat de energetische indruk van angst je blokkeert in de noodzakelijke vooruitgang van je leven. Het feit dat je nu angst ervaart is een teken dat je op het punt staat een heel belangrijke stap voorwaarts te nemen op je pad. Het kan ook betekenen dat je pad wordt geblokkeerd door negatieve, bange energie die je in je hebt.

Deze kaart brengt je de zachte, liefhebbende energie van Spirit om je de emotionele ondersteuning te geven die je nodig hebt. Hij maakt je hartcentrum sterker om je te helpen de gedachten te overwinnen die op angst zijn gebaseerd en die je beperken, waardoor je je inhoudt. Je hebt teveel nagedacht over de dingen waarvan je dacht dat je ze moest doen in je leven. Het is nu tijd om actie te ondernemen - stapje voor stapje.

Als je angst ervaart, is er ook vaak een gebrek aan vertrouwen. Het is tijd dat je je vertrouwen in handen van Spirit geeft. Er is een reden dat je het gevoel hebt dat je actie moet ondernemen. En er is ook een reden dat je de blokkade van angst ervaart. Heel vaak is het enige waar we bang voor zijn, juist datgene wat ons weer de nodige kracht geeft. Angst is de factor die we allemaal moeten overwinnen om stap voor stap in onze kracht te komen.

Haal adem terwijl je je lichaam ontspant en laat je gedachten los. Geloof in jezelf. Vertrouw op het goddelijke. Begin met het maken van de nodige stappen voorwaarts - ondanks je angst. Denk eraan, angst is een gevoel, geen werkelijkheid. Je kunt niet langer klein blijven. Je hart zegt je verder te gaan. Wees dapper. Wees niet bang. Ga er voor!


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Sujadi SUJADI

Paragnost, Energetische diagnose, Inzicht & Antwoord op Karmische Verbindingen, Relaties en Levenssituaties, Leraar Energie & Katalysator heler

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1446 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries PARAGNOST & MENTAL COACH LEILA AMARYLLIS DE VRIES

Geboren Paragnost. Krachtig en zuiver invoelend (zonder foto’s). Liefdescoach, relaties, HSP, werk, bedrijfsadvies, PTSS, Akasha Archief.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1969 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Amy AMY

ALLEEN via CHAT - (let op aktie in mijn profiel) Liefde, Heldervoelend kaartlegster, tweelingzielen, liefde, relatievragen, familie, werk.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1857 (€ 3.20 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'ONBEVREESD' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !