OnbevreesdUitleg over orakelkaart `Onbevreesd`


Angst is een natuurlijk iets, normaal en gezond. Het is een deel van het menselijke overlevingsmechanisme. Maar soms kan angst op een ongezonde manier bezit van ons nemen waardoor we er bijna bij neer vallen. Geliefde, je hebt deze kaart vandaag gekregen omdat de energetische indruk van angst je blokkeert in de noodzakelijke vooruitgang van je leven. Het feit dat je nu angst ervaart is een teken dat je op het punt staat een heel belangrijke stap voorwaarts te nemen op je pad. Het kan ook betekenen dat je pad wordt geblokkeerd door negatieve, bange energie die je in je hebt. Deze kaart brengt je de zachte, liefhebbende energie van Spirit om je de emotionele ondersteuning te geven die je nodig hebt. Hij maakt je hartcentrum sterker om je te helpen de gedachten te overwinnen die op angst zijn gebaseerd en die je beperken, waardoor je je inhoudt. Je hebt teveel nagedacht over de dingen waarvan je dacht dat je ze moest doen in je leven. Het is nu tijd om actie te ondernemen - stapje voor stapje. Als je angst ervaart, is er ook vaak een gebrek aan vertrouwen. Het is tijd dat je je vertrouwen in handen van Spirit geeft. Er is een reden dat je het gevoel hebt dat je actie moet ondernemen. En er is ook een reden dat je de blokkade van angst ervaart. Heel vaak is het enige waar we bang voor zijn, juist datgene wat ons weer de nodige kracht geeft. Angst is de factor die we allemaal moeten overwinnen om stap voor stap in onze kracht te komen. Haal adem terwijl je je lichaam ontspant en laat je gedachten los. Geloof in jezelf. Vertrouw op het goddelijke. Begin met het maken van de nodige stappen voorwaarts - ondanks je angst. Denk eraan, angst is een gevoel, geen werkelijkheid. Je kunt niet langer klein blijven. Je hart zegt je verder te gaan. Wees dapper. Wees niet bang. Ga er voor!

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels