OnschuldUitleg over orakelkaart `Onschuld`


Te vaak dragen we het gevoel van schuld en schaamte met ons mee. Deze kaart laat je vandaag zien, dat het tijd is om deze gevoelens los te laten. Het Universum ziet je onschuld en vraagt je dat je dit ook gaat inzien. Deze lang vastgehouden gevoelens zijn diep in je binnenste begraven en verstoren je progressie. Het is tijd om alle schaamte los te laten over wie je bent, of schuldgevoel over acties die je wel of niet hebt ondernomen. Deze oude waarden leiden er alleen maar toe dat je je afvraagt of je wel goed genoeg bent, het verdient of het waard bent. Wat als ik meer had gedaan? Waarom zei ik dit, of deed ik dat? Het Universum kijkt naar je zoals wij naar een kind kijken: alles is volmaakt. Net zo volmaakt als een kind dat leert van zijn fouten - het vraagt alleen maar om liefde en goedkeuring. Je moet je eigen onschuld zien, het geeft niet wat of wanneer je iets hebt gedaan. Dit is de eerste stap om je hart en je geest te helen. Het is de stap die je moet zetten om je plek in de wereld op te eisen. De kaart Onschuld kan ook tevoorschijn komen wanneer het tijd is om de onschuld in een ander te zien. Het is belangrijk om te onderzoeken wat er achter de gevoelens van boosheid, pijn of teleurstelling zit. Je hart geeft je in dat je de onschuld in de acties en het gedrag van anderen mag zien. Dat kan zorgen voor een diepe heling en kan je zelfs helpen je eigen onschuld te zien. Spirit roept je nu om je onschuld en goddelijke volmaaktheid te gaan zien. Als je tot deze eenvoudige actie besluit, ontdek je dat je jezelf mag vergeven en van jezelf mag houden. (Die ene eenvoudige actie zal het zaad van het je zelf vergeven en het houden van jezelf in je laten opbloeien.)

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels