Te vaak dragen we het gevoel van schuld en schaamte met ons mee. Deze kaart laat je deze zaterdag zien, dat het tijd is om deze gevoelens los te laten. Het Universum ziet je onschuld en vraagt je dat je dit ook gaat inzien.

Deze lang vastgehouden gevoelens zijn diep in je binnenste begraven en verstoren je progressie. Het is tijd om alle schaamte los te laten over wie je bent, of schuldgevoel over acties die je wel of niet hebt ondernomen. Deze oude waarden leiden er alleen maar toe dat je je afvraagt of je wel goed genoeg bent, het verdient of het waard bent. Wat als ik meer had gedaan? Waarom zei ik dit, of deed ik dat?

Het Universum kijkt naar je zoals wij naar een kind kijken: alles is volmaakt. Net zo volmaakt als een kind dat leert van zijn fouten - het vraagt alleen maar om liefde en goedkeuring. Je moet je eigen onschuld zien, het geeft niet wat of wanneer je iets hebt gedaan. Dit is de eerste stap om je hart en je geest te helen. Het is de stap die je moet zetten om je plek in de wereld op te eisen.

De kaart Onschuld kan ook tevoorschijn komen wanneer het tijd is om de onschuld in een ander te zien. Het is belangrijk om te onderzoeken wat er achter de gevoelens van boosheid, pijn of teleurstelling zit. Je hart geeft je in dat je de onschuld in de acties en het gedrag van anderen mag zien. Dat kan zorgen voor een diepe heling en kan je zelfs helpen je eigen onschuld te zien.

Spirit roept je nu om je onschuld en goddelijke volmaaktheid te gaan zien. Als je tot deze eenvoudige actie besluit, ontdek je dat je jezelf mag vergeven en van jezelf mag houden. (Die ene eenvoudige actie zal het zaad van het je zelf vergeven en het houden van jezelf in je laten opbloeien.)


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Leontine LEONTINE

Ervaren Medium engelen helderziend bijna dood ervaring, droomuitleg,tweelingzielen, kaarsenmagie, healing op afstand

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1978 (€ 1.50 p/m via credits)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1593 (€ 1.40 p/m via credits)

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'ONSCHULD' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !