Het is tijd om niet langer naar de grond te kijken. Richt je ogen naar de hemel. Jezelf laag en klein houden doet niemand goed. Deze wereld heeft je nodig - de ware jij. Een laag zelfbeeld en weinig gevoel van eigenwaarde belemmert je perceptie van wie en wat je werkelijk bent. Het is ook van invloed op hoe je jezelf in de wereld zet. Binnenin in je wacht een heel ander leven, dat roept om te worden geleefd. Het enige wat je in de weg staat ben jij.

Het Universum ziet je en weet dat je een goddelijke vonk in het heelal bent. Je wordt geroepen om dit aspect van jezelf nu ook te gaan omarmen. Sta op, houd je hoofd omhoog en kijk naar de manieren waarop je jezelf je kracht ontneemt. Het is tijd dat je het gevoel van dat je het waard bent en je gevoel van eigenwaarde begint op te bouwen. Spirit weet dat dit geen gemakkelijke taak is, daarom krijg je deze donderdag deze boodschap.

Iedere keer dat je voelt dat je niet goed genoeg bent, kijk omhoog en weet dat de hele kosmos je ondersteunt. Wanneer je de lucht boven je ziet, laat die je eraan herinneren dat je meer dan goed genoeg bent. Je bent een incarnatie van God. En de enige die je het gevoel van het waard zijn en het gevoel van eigenwaarde kan geven, ben jij.

Je engelen en je gidsen willen niets meer dan dat je de waarheid onder ogen ziet over wie je werkelijk bent. Begin te kijken naar het goede in je, wat je eigenlijk waard bent, en het verschil dat je echt maakt. Begin jezelf te zien zoals het Universum je ziet. Binnenin ben je een schitterend licht van de goddelijke Bron. Denk er aan wie je bent.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Bas BAS

Heldervoelend - Helderwetend - Bewustwording - Transformatieproces - Tweelingzielen - Liefde - Werk - Law of attraction - Aartsengelenkaarten!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1891 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jiss JISS

Ik ben er voor jou, wat je vraag ook is. Persoonlijke/spirituele ontwikkeling - Medium - Kaartlegging - (Kinder)coach. Lees meer.....

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1881 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'OMHOOG' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !