OmhoogUitleg over orakelkaart `Omhoog`


Het is tijd om niet langer naar de grond te kijken. Richt je ogen naar de hemel. Jezelf laag en klein houden doet niemand goed. Deze wereld heeft je nodig - de ware jij. Een laag zelfbeeld en weinig gevoel van eigenwaarde belemmert je perceptie van wie en wat je werkelijk bent. Het is ook van invloed op hoe je jezelf in de wereld zet. Binnenin in je wacht een heel ander leven, dat roept om te worden geleefd. Het enige wat je in de weg staat ben jij. Het Universum ziet je en weet dat je een goddelijke vonk in het heelal bent. Je wordt geroepen om dit aspect van jezelf nu ook te gaan omarmen. Sta op, houd je hoofd omhoog en kijk naar de manieren waarop je jezelf je kracht ontneemt. Het is tijd dat je het gevoel van dat je het waard bent en je gevoel van eigenwaarde begint op te bouwen. Spirit weet dat dit geen gemakkelijke taak is, daarom krijg je vandaag deze boodschap. Iedere keer dat je voelt dat je niet goed genoeg bent, kijk omhoog en weet dat de hele kosmos je ondersteunt. Wanneer je de lucht boven je ziet, laat die je eraan herinneren dat je meer dan goed genoeg bent. Je bent een incarnatie van God. En de enige die je het gevoel van het waard zijn en het gevoel van eigenwaarde kan geven, ben jij. Je engelen en je gidsen willen niets meer dan dat je de waarheid onder ogen ziet over wie je werkelijk bent. Begin te kijken naar het goede in je, wat je eigenlijk waard bent, en het verschil dat je echt maakt. Begin jezelf te zien zoals het Universum je ziet. Binnenin ben je een schitterend licht van de goddelijke Bron. Denk er aan wie je bent.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Tweelingen en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: De muur

Als je je nog onvoldoende bewust bent van de muur die je optrekt, biedt hij zich vandaag via deze kaart aan jou aan. Deze kaart nodigt je uit om eens rustig met een gevoel van zachtheid of mededogen jouw eigen muur te bekijken of hem te visualiseren. Teken hem, of beschrijf hem. Het herkennen van je eigen muur bied je veel inzicht in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels