Kennis is een gave die is bedoeld om met anderen te worden gedeeld. Deze kaart verschijnt vaak aan leraren, of aan degenen die op een of andere manier de overdracht van kennis aan anderen vergemakkelijken. De Kenniskaart bevestigt nog eens dat jij een belangrijke rol speelt in het overbrengen van informatie, lessen en hogere kennis aan anderen. Je helpt anderen vooruit te komen door wat jij ze kunt vertellen.

Dat is een gave. Als je aan je eigen bekwaamheden hebt getwijfeld, dan is het tijd om die gedachte los te laten. Geloof in jezelf en in wat je hebt te bieden. Namens Spirit ben jij hier om de kennis en het bewustzijn van anderen op deze planeet te helpen vergroten.

Vaak twijfelen degenen, die zijn geboren om te onderwijzen en kennis uit te wisselen, of ze wel iets hebben wat de moeite waard is om te delen. Dat is precies de reden dat deze kaart deze zaterdag voor jou verschijnt.

Het is tijd om de stap te maken - stop met twijfelen en laat je angst dat JIJ wordt geclaimd los. Je bent geboren om gebruik te maken van de ruimte die je krijgt. Je bent geboren om te delen wat je hebt gekregen. Spirit bekent nu zijn erkentelijkheid door je aan te moedigen verder te gaan.

Kijk heel goed naar de fractal op de kaart en je zult van boven een lijn van energie zien komen die naar het kroonchakra van het wezen gaat. Hij gaat er doorheen en er weer uit. Het stelt jou voor. Spirit probeert je te laten zien, dat wat je anderen kunt leren direct van boven komt, uit het Universum. Het is de bedoeling dat het aan de wereld wordt geleverd en met de wereld wordt gedeeld. Het twijfelen aan je kennis, is twijfelen aan Spirit. Geloof in wat je hebt. Weet dat je het kunt doen. Spirit steunt je hierbij en moedigt je aan de leraar te zijn, waarvoor je in de wieg bent gelegd.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1593 (€ 1.40 p/m via credits)

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'KENNIS' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !