Kennis is een gave die is bedoeld om met anderen te worden gedeeld. Deze kaart verschijnt vaak aan leraren, of aan degenen die op een of andere manier de overdracht van kennis aan anderen vergemakkelijken. De Kenniskaart bevestigt nog eens dat jij een belangrijke rol speelt in het overbrengen van informatie, lessen en hogere kennis aan anderen. Je helpt anderen vooruit te komen door wat jij ze kunt vertellen.

Dat is een gave. Als je aan je eigen bekwaamheden hebt getwijfeld, dan is het tijd om die gedachte los te laten. Geloof in jezelf en in wat je hebt te bieden. Namens Spirit ben jij hier om de kennis en het bewustzijn van anderen op deze planeet te helpen vergroten.

Vaak twijfelen degenen, die zijn geboren om te onderwijzen en kennis uit te wisselen, of ze wel iets hebben wat de moeite waard is om te delen. Dat is precies de reden dat deze kaart deze vrijdag voor jou verschijnt.

Het is tijd om de stap te maken - stop met twijfelen en laat je angst dat JIJ wordt geclaimd los. Je bent geboren om gebruik te maken van de ruimte die je krijgt. Je bent geboren om te delen wat je hebt gekregen. Spirit bekent nu zijn erkentelijkheid door je aan te moedigen verder te gaan.

Kijk heel goed naar de fractal op de kaart en je zult van boven een lijn van energie zien komen die naar het kroonchakra van het wezen gaat. Hij gaat er doorheen en er weer uit. Het stelt jou voor. Spirit probeert je te laten zien, dat wat je anderen kunt leren direct van boven komt, uit het Universum. Het is de bedoeling dat het aan de wereld wordt geleverd en met de wereld wordt gedeeld. Het twijfelen aan je kennis, is twijfelen aan Spirit. Geloof in wat je hebt. Weet dat je het kunt doen. Spirit steunt je hierbij en moedigt je aan de leraar te zijn, waarvoor je in de wieg bent gelegd.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Carla Tiebie CARLA TIEBIE

Integer liefdevol Medium/Healer/Tarot, Energetisch coach. Voor al je levensvragen, bij burn out klachten. Graag help ik je om inzichten te krijgen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1844 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Diana Rozemeijer DIANA ROZEMEIJER

ZielskrachtCoach - Zielsverwanten/tweelingzielen - Heldervoelend - Helderwetend - Healing op afstand (ook dieren) - Lenormandkaarten

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1415 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium Monique MEDIUM MONIQUE

Heldervoelend, helderwetend medium. No nonsens. Gespecialiseerd in zielsliefde, relaties, bewustzijn en transformatie. Acces The Bars®.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1297 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'KENNIS' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !