KennisUitleg over orakelkaart `Kennis`


Kennis is een gave die is bedoeld om met anderen te worden gedeeld. Deze kaart verschijnt vaak aan leraren, of aan degenen die op een of andere manier de overdracht van kennis aan anderen vergemakkelijken. De Kenniskaart bevestigt nog eens dat jij een belangrijke rol speelt in het overbrengen van informatie, lessen en hogere kennis aan anderen. Je helpt anderen vooruit te komen door wat jij ze kunt vertellen. Dat is een gave. Als je aan je eigen bekwaamheden hebt getwijfeld, dan is het tijd om die gedachte los te laten. Geloof in jezelf en in wat je hebt te bieden. Namens Spirit ben jij hier om de kennis en het bewustzijn van anderen op deze planeet te helpen vergroten. Vaak twijfelen degenen, die zijn geboren om te onderwijzen en kennis uit te wisselen, of ze wel iets hebben wat de moeite waard is om te delen. Dat is precies de reden dat deze kaart vandaag voor jou verschijnt. Het is tijd om de stap te maken - stop met twijfelen en laat je angst dat JIJ wordt geclaimd los. Je bent geboren om gebruik te maken van de ruimte die je krijgt. Je bent geboren om te delen wat je hebt gekregen. Spirit bekent nu zijn erkentelijkheid door je aan te moedigen verder te gaan. Kijk heel goed naar de fractal op de kaart en je zult van boven een lijn van energie zien komen die naar het kroonchakra van het wezen gaat. Hij gaat er doorheen en er weer uit. Het stelt jou voor. Spirit probeert je te laten zien, dat wat je anderen kunt leren direct van boven komt, uit het Universum. Het is de bedoeling dat het aan de wereld wordt geleverd en met de wereld wordt gedeeld. Het twijfelen aan je kennis, is twijfelen aan Spirit. Geloof in wat je hebt. Weet dat je het kunt doen. Spirit steunt je hierbij en moedigt je aan de leraar te zijn, waarvoor je in de wieg bent gelegd.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Maagd en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels