Misschien lijkt het alsof er op dit moment niets gebeurt. Het leven staat stil en lijkt neerwaarts te gaan. Deze katachtige kaart laat je weten dat er binnenkort iets spannends gaat gebeuren. Bereid je er op voor.

De energie van de kat wordt sterk weergegeven in de fractal. En de kat heeft ook een belangrijke boodschap voor je. Het lijkt alsof er op dit moment geen enkele vooruitgang in je leven zit, maar alles bevindt zich op de juiste plaats. Katten houden van hun slaap, en deze kaart is voor jou het teken dat het voor jou tijd is om echt je rust te nemen.

Deze kaart kan ook een aanwijzing zijn dat je een massage nodig hebt of iets met, of aan je lichaam moet doen. Een massage, of worden aangeraakt door een paar zorgzame handen kan zowel voor je lichaam, als voor je geest wonderen doen.

Een ander aspect van de energie van de kat is het spelen. Deze kaart vraagt jou dit ook veel te doen. Wanneer je er op uit gaat, wees er dan zeker van dat je de dingen doet waarvan je echt vreugde aan beleeft. Heb plezier en geniet van deze rustige periode in je leven.

De dingen blijven niet langer stilstaan. Je staat op het punt om in je leven een reusachtige sprong voorwaarts te maken. Net zoals een kat helemaal stil in het gras zit terwijl hij zijn prooi bekijkt, zo wordt jij ook gevraagd om de stilte toe te laten. Wanneer alles op een lijn staat en het de juiste tijd is, zal je intuïtie je vertellen dat het tijd is om de sprong te wagen. En als je dat doet, zul je hoger en verder komen dan je ooit had gedacht. Je zult gericht kiezen en je landt precies bij datgene wat je voor ogen had.

Dus neem nu de tijd om te ontspannen. Geniet van de rust terwijl je je mentaal focust op waar je naartoe wilt in je leven. Met een krachtige sprong kom je tot de volgende uitbarsting van energie.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Angel Medium Maria ANGEL MEDIUM MARIA

Gediplomeerd Burnout coach, liefde, soulmates, tweelingzielen,financieel, zakelijk, heldervoelend en wetend, Angelcardreader, Angelintuitiv

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1737 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Shakira SHAKIRA

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1466 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Leontine LEONTINE

Ervaren Medium engelen helderziend bijna dood ervaring, droomuitleg,tweelingzielen, kaarsenmagie, healing op afstand

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1978 (€ 1.50 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'KATACHTIG' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !