KatachtigUitleg over orakelkaart `Katachtig`


Misschien lijkt het alsof er op dit moment niets gebeurt. Het leven staat stil en lijkt neerwaarts te gaan. Deze katachtige kaart laat je weten dat er binnenkort iets spannends gaat gebeuren. Bereid je er op voor. De energie van de kat wordt sterk weergegeven in de fractal. En de kat heeft ook een belangrijke boodschap voor je. Het lijkt alsof er op dit moment geen enkele vooruitgang in je leven zit, maar alles bevindt zich op de juiste plaats. Katten houden van hun slaap, en deze kaart is voor jou het teken dat het voor jou tijd is om echt je rust te nemen. Deze kaart kan ook een aanwijzing zijn dat je een massage nodig hebt of iets met, of aan je lichaam moet doen. Een massage, of worden aangeraakt door een paar zorgzame handen kan zowel voor je lichaam, als voor je geest wonderen doen. Een ander aspect van de energie van de kat is het spelen. Deze kaart vraagt jou dit ook veel te doen. Wanneer je er op uit gaat, wees er dan zeker van dat je de dingen doet waarvan je echt vreugde aan beleeft. Heb plezier en geniet van deze rustige periode in je leven. De dingen blijven niet langer stilstaan. Je staat op het punt om in je leven een reusachtige sprong voorwaarts te maken. Net zoals een kat helemaal stil in het gras zit terwijl hij zijn prooi bekijkt, zo wordt jij ook gevraagd om de stilte toe te laten. Wanneer alles op een lijn staat en het de juiste tijd is, zal je intuïtie je vertellen dat het tijd is om de sprong te wagen. En als je dat doet, zul je hoger en verder komen dan je ooit had gedacht. Je zult gericht kiezen en je landt precies bij datgene wat je voor ogen had. Dus neem nu de tijd om te ontspannen. Geniet van de rust terwijl je je mentaal focust op waar je naartoe wilt in je leven. Met een krachtige sprong kom je tot de volgende uitbarsting van energie.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels