Juiste volgordeUitleg over orakelkaart `Juiste volgorde`


Uiteindelijk vindt alles op de juiste plaats en op de juiste tijd zijn plek in het leven. Deze kaart gaat over het scheppen van de juiste orde in je natuurlijke omgeving. De wereld om ons heen heeft een heel grote invloed op ons emotionele en energetische welzijn. Ons innerlijk weerspiegelt zich vaak symbolisch in ons uiterlijk en onze uiterlijke omgeving. Het is tijd om de dingen hun eigen plek en de juiste volgorde te geven in de wereld om je heen. Rol je mouwen op en neem er dit weekend de tijd voor om je huis schoon te maken. Begin met te kijken wat je graag wilt houden en wat weg kan. Gooi oud papier weg, breng je bankzaken en de boekhouding, die je misschien hebt uitgesteld, op orde. Ruim je garage, of andere opbergruimtes, op. Verzet de meubelen in een van je kamers. Ga stofzuigen en verwijder het stof uit de hoeken. Kijk eens serieus naar een ruimte, of naar een klus waarvan je denkt dat je die onlangs niet hebt gedaan en begin er nu aan. Het is tijd om de wereld om je heen energetisch te veranderen. Juist het opruimen van rommel is een krachtige manier om op symbolische wijze ons emotionele innerlijk en onze energetische ruimte te zuiveren en leeg te maken. Dit zendt een krachtige boodschap uit naar de kosmos, namelijk dat je bereid bent om voor je zaken te zorgen, wilt doen wat je moet doen en open staat om de nieuwe flow in je leven toe te laten, en graag een nieuw begin wilt maken. Wees bereid om vastgelopen energie en oude patronen los te laten. Het nieuwe is onderweg. Je zult je lichter voelen, vrij van oude lasten, en je accepteert eerder wat Spirit jouw kant op brengt. Door op de juiste manier en de juiste tijd naar je lichaam te luisteren, doe je hetzelfde voor je geest. Je zult heel verrast en verheugd zijn over de resultaten.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Tweelingen en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: De muur

Als je je nog onvoldoende bewust bent van de muur die je optrekt, biedt hij zich vandaag via deze kaart aan jou aan. Deze kaart nodigt je uit om eens rustig met een gevoel van zachtheid of mededogen jouw eigen muur te bekijken of hem te visualiseren. Teken hem, of beschrijf hem. Het herkennen van je eigen muur bied je veel inzicht in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels