Je focust je nu op je intuïtieve en helderziende gaven. Deze kaart betekent gewoonlijk dat ze groter worden. Je kunt ontdekken dat je beter bent afgestemd op het kosmische energieveld van informatie. Dat kan ook inhouden dat je plotseling informatie ontvangt uit hemelse sferen, meer voorspellende dromen krijgt, of voelt dat je informatie krijgt van voorwerpen of je omgeving.

Blijf open staan voor deze flow. Het gebeurt om een bepaalde reden. Je past je aan aan hogere hemelse energie├â┬źn die op dit moment de planeet be├â┬»nvloeden. En ja, deze toename van energie zal permanent zijn. Dus maak je geen zorgen als het voelt alsof je plotseling een 'gluurder' bent wanneer je informatie begint te ontvangen over de mensen om je heen. Het is de bedoeling dat deze gaven op deze manier werken. Het is een deel van het bewustzijn die de overige mensheid zal ervaren wanneer zij er klaar voor is om zich naar in het hogere energieveld te begeven. Maar voor nu, ontspan je gewoon terwijl je je aanpast.

De intuïtiekaart verschijnt ook aan degenen die sterke intuïtieve gaven hebben, maar die nog onderontwikkeld zijn. Het is voor jou belangrijk om er op te vertrouwen dat je echt intuïtie hebt en dat het een belangrijk deel is van wie je bent. Wees open om te leren over je intuïtie en hoe die werkt. Neem les, lees erover en praat met degenen van wie je weet dat ze hun gave actief gebruiken. Je kunt heel verrast zijn hoe gemakkelijk en natuurlijk jouw intuïtie tot bloei komt.

Hoofdzaak is dat je gelooft in het proces dat er nu bij jou plaatsvindt. Vertrouw alle informatie die je ontvangt. Hoe meer je je intuïtie erkent en je er op focust, des te sterker zal die zijn. Het zal spoedig duidelijk worden hoe je die gave dienste van anderen kunt gebruiken.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Krista KRISTA

Helderwetend, ZelfLiefde coach, krachtige healings, Tweelingzielen en ZielsLiefde specialist

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1753 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Shakira SHAKIRA

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1466 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Angel Medium Maria ANGEL MEDIUM MARIA

Zeer sterk in aanvoelen en komt snel tot inzichten, heldervoelend en wetend, gecertificeerd Angelcardreader/Angelintuitiv by Doreen Virtue persoonlijk

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1737 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'INTU?TIE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !