IntuïtieUitleg over orakelkaart `Intuïtie`


Je focust je nu op je intuïtieve en helderziende gaven. Deze kaart betekent gewoonlijk dat ze groter worden. Je kunt ontdekken dat je beter bent afgestemd op het kosmische energieveld van informatie. Dat kan ook inhouden dat je plotseling informatie ontvangt uit hemelse sferen, meer voorspellende dromen krijgt, of voelt dat je informatie krijgt van voorwerpen of je omgeving. Blijf open staan voor deze flow. Het gebeurt om een bepaalde reden. Je past je aan aan hogere hemelse energieën die op dit moment de planeet beïnvloeden. En ja, deze toename van energie zal permanent zijn. Dus maak je geen zorgen als het voelt alsof je plotseling een 'gluurder' bent wanneer je informatie begint te ontvangen over de mensen om je heen. Het is de bedoeling dat deze gaven op deze manier werken. Het is een deel van het bewustzijn die de overige mensheid zal ervaren wanneer zij er klaar voor is om zich naar in het hogere energieveld te begeven. Maar voor nu, ontspan je gewoon terwijl je je aanpast. De intuïtiekaart verschijnt ook aan degenen die sterke intuïtieve gaven hebben, maar die nog onderontwikkeld zijn. Het is voor jou belangrijk om er op te vertrouwen dat je echt intuïtie hebt en dat het een belangrijk deel is van wie je bent. Wees open om te leren over je intuïtie en hoe die werkt. Neem les, lees erover en praat met degenen van wie je weet dat ze hun gave actief gebruiken. Je kunt heel verrast zijn hoe gemakkelijk en natuurlijk jouw intuïtie tot bloei komt. Hoofdzaak is dat je gelooft in het proces dat er nu bij jou plaatsvindt. Vertrouw alle informatie die je ontvangt. Hoe meer je je intuïtie erkent en je er op focust, des te sterker zal die zijn. Het zal spoedig duidelijk worden hoe je die gave dienste van anderen kunt gebruiken.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels