IntegriteitUitleg over orakelkaart `Integriteit`


Je hebt deze kaart vandaag getrokken omdat je een sterk gevoel van integriteit hebt. Twijfel niet aan jezelf, of laat een ander je niet in verwarring brengen met beschuldigingen, als dat nu het geval is. Jouw integriteit vraagt van je dat je doet wat goed voelt. Dat komt omdat jouw gevoel van integriteit direct verband houdt met de kant die je spirituele gevoelens opgaan - net zoals een kompas de richting aangeeft. Het helpt je om op een lijn te komen met het goddelijke plan en de juiste actie te ondernemen. Een van de manieren waarop Spirit ons leidt, is met onze integriteit. Het is belangrijk om je te herinneren dat wat je ook hebt gedaan, je het met de beste bedoelingen hebt gedaan, wat het resultaat ook was. Aan het eind van de dag, gaat het om wat er tussen God en jou is - en niemand anders. Houd dat in gedachten. Het geeft niet wat een ander denkt, het geeft alleen wat jij denkt. In je hart ben je goed. Laat niemand anders je beïnvloeden en je laten afvragen of dit wel zo is. Spirit vindt je goed. Blijf doen wat je doet. Blijf bij wat je vindt dat juist is. Dat is alles wat iemand van je kan vragen. De kaart Integriteit verschijnt vaak aan degenen die namens Spirit belangrijk werk doen. Zij worden sterk geleid door hun integriteit. Jij bent een van hen. En soms worden je krachten en gaven getest zodat je voor jezelf kunt ontdekken hoe sterk ze zijn. Deze kaart kan ook tevoorschijn komen als je iemand probeert te behandelen die, op welke manier dan ook, uit zijn evenwicht is. Wat er ook gebeurt, wijk niet af van je eigen gevoel van integriteit terwijl je het probleem behandelt. En probeer niet te bepalen wat de ander moet doen, of hem/haar te veranderen. Zend hem/ haar liefde en vergeef zo goed mogelijk, terwijl je bij je eigen waarheid blijft en integer.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels