HulpUitleg over orakelkaart `Hulp`


Op een bepaald moment in ons leven hebben we allemaal een beetje hulp nodig. Wees er zeker van dat er hulp voor jou komt. Er komt nu een geweldige stroom van goddelijke en engelachtige hulp naar je toe. Deze kaart laat je vandaag zien dat je behoefte aan hulp is erkend. Of je nu direct om hulp hebt gevraagd of niet, het Universum komt nu speciaal voor jou naar je toe. Je kunt deze hulp op vele manieren krijgen. Soms komt hij in de vorm van iemand anders, die we niet persoonlijk hoeven te kennen om invloed op ons leven te hebben. Via een opeenvolging van omstandigheden die door God zijn georganiseerd, kan een volstrekt vreemde zijn intrede doen in onze eigen wereld en ons de hulp geven waar we zo'n behoefte aan hebben. Op andere momenten kunnen het onze beste vrienden zijn die ons liefdevol laten weten dat ze ons willen helpen. Maar, we kunnen ook een plotselinge verandering van omstandigheden ervaren die om onverklaarbare reden plaatsvindt. Dit kan gebeuren bij bepaalde personen met wie we mogelijk moeilijkheden hebben. Of er verandert iets energetisch bij hun, of we begrijpen ineens hoe we met die persoon moeten omgaan. Hoe het ook gebeurt, het is Spirit die in je leven werkt. Laat dit dus een goede waarschuwing zijn. Er komt hulp! Doe dus niets onverantwoorde, zoals het zeggen van 'Nee, dank je' als je hulp wordt geboden. Laat je niet hinderen door gevoelens dat je het niet waard bent, of het niet verdient. Laat je trots, of je behoefte om de 'gever' te zijn, niet tussen dit goddelijk aanbod van hulp komen. Je verdient het zeer zeker. Sta jezelf toe om het te ontvangen. Glimlach en zeg: Dank je. Net zoals de hulp naar jou toekomt, zal Spirit spoedig een beroep op jou doen om iemand anders een liefdevolle hand van hulp toe te steken.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels