Deze kaart brengt je de goddelijke energieën van weldadige wezens, die je hiermee helpen op de reis van de mens naar incarnatie. Misschien heb je geworsteld om precies te kunnen begrijpen wat jouw rol, of de rol van jouw ziel hier op aarde is. Je kunt er zelfs aan twijfelen of je wel een doel hebt, en of je wel speciale gaven of kwaliteiten hebt. Je hebt deze kaart deze zaterdag getrokken om je gerust te stellen, dat je op je eigen speciale manier inderdaad uniek bent. De Hemelse wezens, die met deze kaart aangeven dat ze van je houden en je ondersteunen, willen je zorg en pijn verlichten.

De meeste mensen ontdekken hun doel bijna als bij toeval. En hoewel het heerlijk zou zijn om een magisch bericht vanuit de hemel te ontvangen, dat duidelijk aangaf waarom we hier zijn, het gebeurt niet op die manier. We moeten het zelf ontdekken. Het is door strijd en de pogingen die we doen, dat onze kracht en onze gaven worden onthuld. Elk uniek aspect van jou en van je levenspad, wordt op zijn eigen goddelijke tijd onthuld.

Jouw goddelijke hemelse wezens vragen je om vertrouwen in jezelf te hebben, te vertrouwen op de ontdekkingsreis die je doet, en in jezelf te geloven. Ze vragen je om gewoon actie te ondernemen en verder te gaan - of je er nu van overtuigd bent of niet. Het is de voorwaartse beweging die het hier het belangrijkste is. Misschien ontdekt je wel iets over jezelf wat je helemaal niet verwacht!

Het hele Universum ondersteunt je op dit moment. Geef niet op. Je bent hier niet alleen en je wordt niet vergeten. Spirit is hier bij je, houdt van je en leidt je bij iedere stap op je weg. Je bent op het juiste pad en doet precies wat je moet doen om je te brengen waar je moet zijn.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Leontine LEONTINE

Ervaren Medium engelen helderziend bijna dood ervaring, droomuitleg,tweelingzielen, kaarsenmagie, healing op afstand

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1978 (€ 1.50 p/m via credits)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1593 (€ 1.40 p/m via credits)

Spiritueel consulent Sujadi SUJADI

Paragnost, Energetische diagnose, Inzicht & Antwoord op Karmische Verbindingen, Relaties en Levenssituaties, Leraar Energie & Katalysator heler

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1446 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'HEMELS' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !