HemelsUitleg over orakelkaart `Hemels`


Deze kaart brengt je de goddelijke energieën van weldadige wezens, die je hiermee helpen op de reis van de mens naar incarnatie. Misschien heb je geworsteld om precies te kunnen begrijpen wat jouw rol, of de rol van jouw ziel hier op aarde is. Je kunt er zelfs aan twijfelen of je wel een doel hebt, en of je wel speciale gaven of kwaliteiten hebt. Je hebt deze kaart vandaag getrokken om je gerust te stellen, dat je op je eigen speciale manier inderdaad uniek bent. De Hemelse wezens, die met deze kaart aangeven dat ze van je houden en je ondersteunen, willen je zorg en pijn verlichten. De meeste mensen ontdekken hun doel bijna als bij toeval. En hoewel het heerlijk zou zijn om een magisch bericht vanuit de hemel te ontvangen, dat duidelijk aangaf waarom we hier zijn, het gebeurt niet op die manier. We moeten het zelf ontdekken. Het is door strijd en de pogingen die we doen, dat onze kracht en onze gaven worden onthuld. Elk uniek aspect van jou en van je levenspad, wordt op zijn eigen goddelijke tijd onthuld. Jouw goddelijke hemelse wezens vragen je om vertrouwen in jezelf te hebben, te vertrouwen op de ontdekkingsreis die je doet, en in jezelf te geloven. Ze vragen je om gewoon actie te ondernemen en verder te gaan - of je er nu van overtuigd bent of niet. Het is de voorwaartse beweging die het hier het belangrijkste is. Misschien ontdekt je wel iets over jezelf wat je helemaal niet verwacht! Het hele Universum ondersteunt je op dit moment. Geef niet op. Je bent hier niet alleen en je wordt niet vergeten. Spirit is hier bij je, houdt van je en leidt je bij iedere stap op je weg. Je bent op het juiste pad en doet precies wat je moet doen om je te brengen waar je moet zijn.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels