Je bent een mooi, verstandig en liefhebbend persoon, die de gevaren en de moeite van het incarneren om hier op aarde te zijn heeft getrotseerd, en je stelt je in dienst van de mensheid. Je brengt de energie en het bewustzijn van anderen op een hoger plan met wat je doet, of je je hier nu van bewust bent of niet. Op dit moment bewonen talloze mensen de planeet, maar er is slechts een klein aantal dat de mensheid helpt zich zo veel mogelijk te ontwikkelen - en jij bent een van die mensen. Je bent een geschenk voor de wereld zoals je bent. Zelfs op de mooiste momenten kan het moeilijk zijn je dit te herinneren; vooral wanneer menselijk zijn zo wezenlijk voelt.

Je verbinding met Spirit is veel sterker dan je denkt. Je bent een levend, ademend kanaal van het goddelijke. Dit laat zich zien in alles wat je doet. Het spreekt uit je wat je zegt, zelfs als je het niet zo bedoelt. In elke situatie breng je de hogere kosmische energieën en wijsheid over.

De meest getalenteerde mensen komen vaak de grootste uitdagingen in het leven tegen. Houd het hoofd omhoog en heb vertrouwen. Door deze uitdagingen ontdek en begrijp je de kracht, wijsheid en compassie die je in je hebt. Op een hoger niveau, heb je er voor gekozen om de uitdagingen die je bent tegengekomen direct te ervaren. Iedere gebeurtenis zorgde ervoor dat je beter werd voorbereid en nieuwe vaardigheden kreeg, zodat je op jouw beurt anderen kon helpen.

Je bent een heel bijzonder mens, en kan een belangrijk spel speler bij het helen en het verbeteren van de mensen op deze planeet. Je bent geboren om de mensheid te dienen met je goddelijke gaven en kennis die je tijdens dit leven bij je hebt gedragen. Je bent hier om anderen het Licht te laten zien zodat ze hun goddelijkheid beseffen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium Bjørger MEDIUM BJøRGER

Ik ben een healer (healing op afstand), helderziende, helderhorend en heldervoelend transmedium en reiki master, eerlijk en oprecht

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2006 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Natascha Vollebregt NATASCHA VOLLEBREGT

Spiritueel coach, medium/paragnost/sjamaan/heks. foto's lezen,contact met overledenen, kaartlegging. Werken aan innerlijk kind en schaduw werk.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2000 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'GODDELIJKHEID' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !