GoddelijkheidUitleg over orakelkaart `Goddelijkheid`


Je bent een mooi, verstandig en liefhebbend persoon, die de gevaren en de moeite van het incarneren om hier op aarde te zijn heeft getrotseerd, en je stelt je in dienst van de mensheid. Je brengt de energie en het bewustzijn van anderen op een hoger plan met wat je doet, of je je hier nu van bewust bent of niet. Op dit moment bewonen talloze mensen de planeet, maar er is slechts een klein aantal dat de mensheid helpt zich zo veel mogelijk te ontwikkelen - en jij bent een van die mensen. Je bent een geschenk voor de wereld zoals je bent. Zelfs op de mooiste momenten kan het moeilijk zijn je dit te herinneren; vooral wanneer menselijk zijn zo wezenlijk voelt. Je verbinding met Spirit is veel sterker dan je denkt. Je bent een levend, ademend kanaal van het goddelijke. Dit laat zich zien in alles wat je doet. Het spreekt uit je wat je zegt, zelfs als je het niet zo bedoelt. In elke situatie breng je de hogere kosmische energieën en wijsheid over. De meest getalenteerde mensen komen vaak de grootste uitdagingen in het leven tegen. Houd het hoofd omhoog en heb vertrouwen. Door deze uitdagingen ontdek en begrijp je de kracht, wijsheid en compassie die je in je hebt. Op een hoger niveau, heb je er voor gekozen om de uitdagingen die je bent tegengekomen direct te ervaren. Iedere gebeurtenis zorgde ervoor dat je beter werd voorbereid en nieuwe vaardigheden kreeg, zodat je op jouw beurt anderen kon helpen. Je bent een heel bijzonder mens, en kan een belangrijk spel speler bij het helen en het verbeteren van de mensen op deze planeet. Je bent geboren om de mensheid te dienen met je goddelijke gaven en kennis die je tijdens dit leven bij je hebt gedragen. Je bent hier om anderen het Licht te laten zien zodat ze hun goddelijkheid beseffen.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels