Hoeveel geloof je echt? Vaak zeggen we dat we het geloven, totdat het leven uit evenwicht begint te raken en de dingen uit elkaar vallen. Het is gemakkelijk om te geloven wanneer alles gladjes verloopt, maar wat wanneer het niet gaat zoals gepland? Het is moeilijk om te blijven geloven, als niets lijkt te gaan zoals je had gehoopt.

Dat is nu precies wat geloof inhoudt. Geloof gaat over vertrouwen hebben in Spirit, vooral op die momenten waarop het lijkt of alles verkeerd gaat. Spirit vraagt je om een beetje meer geloof en vertrouwen te hebben. Menselijk zijn betekent dat ons gezichtspunt beperkt en ons begrip scheef gegroeid is en we de dingen maar van een kant bekijken. Vanuit het gezichtspunt van het Universum, is alles als van God en perfect in orde. Alles is precies zoals het zou moeten zijn en moet zijn om je te helpen komen naar de juiste plek op je weg.

Houd je niet in voor wat betreft je energie en heb vertrouwen, want de dingen gebeuren niet op de manier die jij had gedacht. Misschien voelt het niet goed, maar je moet de wijsheid van Spirit in ere houden en de uitkomsten die zich voordoen. Weet dat het perfect is. Het is voor je eigen bestwil en hoogste goed. Haal adem, en vertrouw erop dat het is wat het is. Gun jezelf dat je de verwachtingen die je hebt mag loslaten, zelfs eerst misschien maar een beetje.

Deze kaart gaat over het herstellen van geloof, maar niet alleen in Spirit. Het gaat over het herstellen van het geloof in jezelf, in je vaardigheden, in je keuzes en in wat je hart je ingeeft. Het gaat over het herstellen van het geloven in je medemens en de mensheid als geheel. Een aantal van de menselijke ervaringen die je hebt gehad, hebben je vertrouwen en je geloof beschadigd. Spirit reikt je hiervoor de hand, maar het is aan jou om hierin het geloof te ontdekken en je hieraan vast te houden. Of je het nu wel of niet doet, Spirit staat aan je zij bij elke stap op de weg.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Bas BAS

Heldervoelend - Helderwetend - Bewustwording - Transformatieproces - Tweelingzielen - Liefde - Werk - Law of attraction - Aartsengelenkaarten!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1891 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Karima KARIMA

Life- en Spiritueel Coach: Relatie/Liefde, Alg Probl, Inzicht Toekomst, Mindfulness, Transformatie, Energie, Voeding/Dieet, MotivatieCoach

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1319 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'GELOOF' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !