GeboorteUitleg over orakelkaart `Geboorte`


Wanneer we in ons leven iets nieuws creëren, doen we eigenlijk een beroep op onze goddelijke kracht. Hiermee wordt onze gave als schepper sterker en brengen we iets nieuws in deze wereld. Vertrouw op jezelf bij alles wat je op dit moment doet. Je instinct en je intuïtie zullen je leiden. De doelen, projecten of ideeën waar je aan werkt zijn belangrijk in het kosmische plan. Er zijn veel hogere energieën met je aan het werk, en via jou, om jou te helpen voltooien waar je naartoe werkt. Maar bedenk, een geboorte betekent inspanning. Je kunt op dit moment een heleboel druk voelen. Maar je onbehaaglijk voelen tijdens een inspanning is natuurlijk. Geef niet op, en verlies daarom niet de hoop. Je doet het juiste. Laat kleine teleurstellingen of een verwarring je niet het gevoel geven dat je niet op het juiste spoor zit. Je bent op de goede weg. Pijn hoort bij een geboorte. Je kunt ook de drang voelen om te 'persen', het proces te versnellen, zelfs als het daarvoor nog niet de tijd is. Laat je ongeduld niet de overhand krijgen. Laat alles op zijn tijd gebeuren en vertrouw op het proces. Je wilt de dingen niet prematuur laten gebeuren. Het wordingsproces voltooien is van vitaal belang. Denk er dus aan je niet te overhaasten. Het ontwikkelingsproces gaat altijd vooraf aan het begin van het werk. De kaart Geboorte verschijnt ook aan degenen die symbolisch geboorte geven aan de hogere aspecten van hun zelf. Gewoonlijk houdt deze periode haar eigen groeipijnen in, omdat je leert je oude manier van doen en achterhaalde beperkende overtuigingen los te laten. Vertrouw erop dat de uitdagingen die je op dit moment tegenkomt essentieel zijn voor dit proces. Je ontwikkelt je, je groeit en verandert in een oprechter versie van jezelf. Blijf sterk - je bent er bijna.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels