Wanneer we in ons leven iets nieuws creëren, doen we eigenlijk een beroep op onze goddelijke kracht. Hiermee wordt onze gave als schepper sterker en brengen we iets nieuws in deze wereld. Vertrouw op jezelf bij alles wat je op dit moment doet. Je instinct en je intuïtie zullen je leiden. De doelen, projecten of ideeën waar je aan werkt zijn belangrijk in het kosmische plan. Er zijn veel hogere energieën met je aan het werk, en via jou, om jou te helpen voltooien waar je naartoe werkt.

Maar bedenk, een geboorte betekent inspanning. Je kunt op dit moment een heleboel druk voelen. Maar je onbehaaglijk voelen tijdens een inspanning is natuurlijk. Geef niet op, en verlies daarom niet de hoop. Je doet het juiste. Laat kleine teleurstellingen of een verwarring je niet het gevoel geven dat je niet op het juiste spoor zit. Je bent op de goede weg. Pijn hoort bij een geboorte.

Je kunt ook de drang voelen om te 'persen', het proces te versnellen, zelfs als het daarvoor nog niet de tijd is. Laat je ongeduld niet de overhand krijgen. Laat alles op zijn tijd gebeuren en vertrouw op het proces. Je wilt de dingen niet prematuur laten gebeuren. Het wordingsproces voltooien is van vitaal belang. Denk er dus aan je niet te overhaasten. Het ontwikkelingsproces gaat altijd vooraf aan het begin van het werk.

De kaart Geboorte verschijnt ook aan degenen die symbolisch geboorte geven aan de hogere aspecten van hun zelf. Gewoonlijk houdt deze periode haar eigen groeipijnen in, omdat je leert je oude manier van doen en achterhaalde beperkende overtuigingen los te laten. Vertrouw erop dat de uitdagingen die je op dit moment tegenkomt essentieel zijn voor dit proces. Je ontwikkelt je, je groeit en verandert in een oprechter versie van jezelf. Blijf sterk - je bent er bijna.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Edith EDITH

Ervaren medium, heldervoelend, wetend en horend. Contact met levenden en overledenen. Duidelijkheid in liefde,relaties en financiën.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1584 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Karima KARIMA

Life- en Spiritueel Coach: Relatie/Liefde, Alg Probl, Inzicht Toekomst, Mindfulness, Transformatie, Energie, Voeding/Dieet, MotivatieCoach

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1319 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Ruud RUUD

Medium,voor al uw levensvragen en kaartleggingen, speciaal in de liefde. Lenormand kaarten en pendelen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1312 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'GEBOORTE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !