Er wordt naar je geluisterd! Je gidsen en engelen bevestigen dat ze je gebeden, je gedachten en je communicatie met hen waarnemen. Dit is hun manier om aan je te laten zien dat je boodschappen doorkomen, luid en duidelijk.

Je kunt het gevoel hebben dat er soms niet naar je wordt geluisterd, voornamelijk omdat het voelt alsof de communicatie maar van een kant komt. Dit is precies waarom je deze dinsdag deze kaart trekt.

Iedere keer dat je bidt of spreekt tot je gidsen en engelen, open je een directe communicatielijn met hen. Ofschoon ze je niet met woorden kunnen antwoorden, ze zenden je wel energetische en intuïtieve antwoorden. Neem de tijd om na je gebeden rustig te gaan zitten. Voel je eigen energie, en de energie in je kamer. Je begint hun aanwezigheid te voelen en je hoort misschien ook wel de goddelijke boodschappen die ze voor je hebben.

Als je niet met je gidsen en engelen hebt gepraat, dan moedigt deze kaart je aan dit te doen. Een relatie vraagt inspanning van twee kanten, en ze willen hun relatie met jou opbouwen. Praten met Spirit is een krachtige manier om je gesteund en verbonden te voelen, en te voelen dat er om je wordt gegeven. Vooral wanneer je je alleen voelt in de wereld.

Wanneer deze kaart verschijnt, is het meestal zo dat je beter dan anderen in staat bent om de boodschappen van Spirit horen. Het gebed is een krachtige bouwsteen om je intuïtieve gaven te versterken. Begin ook te kijken naar de antwoorden op je gebeden in je leven van alledag. Spirit strekt zijn hand uit om nu weer contact met je te krijgen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Margo MARGO

Ervaren Medium-Paragnost Lenormand & Orakel kaartlegging ** Altijd bereikbaar via Text-Consult** Ook bij afwezigheid

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1864 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries PARAGNOST & MENTAL COACH LEILA AMARYLLIS DE VRIES

Geboren Paragnost, ruim 30 jaar ervaring. Zuiver en krachtig invoelend, zónder foto’s. Liefdescoach, HSP, werk, PTSS, Akasha Archief.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1969 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Leontine LEONTINE

Ervaren Medium engelen helderziend bijna dood ervaring, droomuitleg,tweelingzielen, kaarsenmagie, healing op afstand

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1978 (€ 1.50 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'GEBEDEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !