GebedenUitleg over orakelkaart `Gebeden`


Er wordt naar je geluisterd! Je gidsen en engelen bevestigen dat ze je gebeden, je gedachten en je communicatie met hen waarnemen. Dit is hun manier om aan je te laten zien dat je boodschappen doorkomen, luid en duidelijk. Je kunt het gevoel hebben dat er soms niet naar je wordt geluisterd, voornamelijk omdat het voelt alsof de communicatie maar van een kant komt. Dit is precies waarom je vandaag deze kaart trekt. Iedere keer dat je bidt of spreekt tot je gidsen en engelen, open je een directe communicatielijn met hen. Ofschoon ze je niet met woorden kunnen antwoorden, ze zenden je wel energetische en intuïtieve antwoorden. Neem de tijd om na je gebeden rustig te gaan zitten. Voel je eigen energie, en de energie in je kamer. Je begint hun aanwezigheid te voelen en je hoort misschien ook wel de goddelijke boodschappen die ze voor je hebben. Als je niet met je gidsen en engelen hebt gepraat, dan moedigt deze kaart je aan dit te doen. Een relatie vraagt inspanning van twee kanten, en ze willen hun relatie met jou opbouwen. Praten met Spirit is een krachtige manier om je gesteund en verbonden te voelen, en te voelen dat er om je wordt gegeven. Vooral wanneer je je alleen voelt in de wereld. Wanneer deze kaart verschijnt, is het meestal zo dat je beter dan anderen in staat bent om de boodschappen van Spirit horen. Het gebed is een krachtige bouwsteen om je intuïtieve gaven te versterken. Begin ook te kijken naar de antwoorden op je gebeden in je leven van alledag. Spirit strekt zijn hand uit om nu weer contact met je te krijgen.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Maagd en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels