KrachtUitleg over orakelkaart `Kracht`


De Krachtkaart heeft betrekking op het derde chakra, het solar plexus chakra. Daar ervaren we het meest het gevoel van onze persoonlijke kracht. Als je deze kaart hebt getrokken, vraagt Spirit je je te focussen op je eigen gevoel van persoonlijke kracht - en er aanspraak op te maken. Heb je je verborgen gehouden voor je kracht, of ben je er bang voor geweest? Het is tijd om je te focussen op je solar plexus en te beginnen je gevoel van persoonlijke kracht op te bouwen. Soms kan het voelen alsof je wordt weggetrokken uit je solar plexus, omdat je onbedoeld met iemand anders wordt verbonden - meestal in een intieme relatie. Deze band van energie komt rechtstreeks uit het derde chakra en hecht zich aan de ander. Onbewust laten we toe dat een ander ons de kracht ontneemt. Dit kan gebeuren als we de ander daartoe in staat stellen, of als we een ander proberen te behagen. Het kan ook gebeuren als we bang zijn de liefde van die persoon te verliezen, of als we ons aangevallen voelen. Het is tijd dat je eens onder ogen ziet waarom dit is gebeurd en je gidsen en je engelen te vragen om je te helpen die band te verbreken. Deze kaart verschijnt ook als we bang zijn om een beroep te doen op onze kracht, om ons staande te houden en de wereld eens te laten zien wie we zijn. Heel dikwijls hebben we in onze kinderjaren ervaringen gehad, waarbij we getuige waren van het misbruik van macht, probeerde iemand onze eigen kracht te verminderen. Maar dat was het verleden, en je weet hoe je kracht niet moet gebruiken. En je weet ook, dat het niet goed voor je is wanneer je geen beroep doet op je eigen kracht. Het is tijd om JEZELF te zijn - je eigen leven te leiden, en te laten zien dat je kracht bent en een sterke geest hebt.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels