EenvoudUitleg over orakelkaart `Eenvoud`


Soms kan het leven heel gecompliceerd worden. Deze kaart komt te voorschijn wanneer de eisen van het leven ons dreigen te overstelpen. Het is tijd om naar de basis terug te gaan. Het is tijd om een time-out te nemen, zodat je op adem kunt komen en de rust hebt om te denken. Het is tijd om eens goed na te denken over wat er nu wel en niet werkt in je leven. Overvoer je jezelf niet met teveel taken en boodschappen? Ben je betrokken bij een gecompliceerde relatie die je emotioneel uitput? Misschien heb je teveel gewerkt of teveel cursussen gevolgd - waardoor je geen vrije tijd meer hebt. De kaart Eenvoud verschijnt om je te vragen je leven nog eens nader te bezien. Neem de time-out die je nodig hebt, en probeer duidelijk te laten worden wat je steun geeft in je leven. Ook al zal het leven misschien nooit makkelijk zijn, jouw leven heeft wel een gevoel van rust nodig. We kunnen het gevoel voor ons zelf en onze innerlijke verbinding met Spirit verliezen, wanneer we worden overstelpt met de eisen en de gebeurtenissen van de wereld om ons heen. Spirit roept je om te beginnen jezelf op de eerste plaats te zetten in je eigen leven. Je wordt gevraagd om jezelf, en de dingen die je helpen je dichter bij de Bron te doen voelen, boven alles te stellen. Je moet je terugtrekken uit de chaotische en hectische energie die je nu ervaart. Wanneer je weer voeling hebt met jezelf en met de Bron, kun je je leven weer beter aan. Het helpt je om je weer stevig met beide voeten op de grond te staan, en helpt je de dingen te verwijderen die niet in overeenstemming zijn met je hoogste goed. Het maakt je energie ook vrij, zodat je nog heel veel kunt geven aan de dingen die in je leven wilt behouden.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels