Soms kan het leven heel gecompliceerd worden. Deze kaart komt te voorschijn wanneer de eisen van het leven ons dreigen te overstelpen.

Het is tijd om naar de basis terug te gaan. Het is tijd om een time-out te nemen, zodat je op adem kunt komen en de rust hebt om te denken. Het is tijd om eens goed na te denken over wat er nu wel en niet werkt in je leven. Overvoer je jezelf niet met teveel taken en boodschappen? Ben je betrokken bij een gecompliceerde relatie die je emotioneel uitput? Misschien heb je teveel gewerkt of teveel cursussen gevolgd - waardoor je geen vrije tijd meer hebt.

De kaart Eenvoud verschijnt om je te vragen je leven nog eens nader te bezien. Neem de time-out die je nodig hebt, en probeer duidelijk te laten worden wat je steun geeft in je leven. Ook al zal het leven misschien nooit makkelijk zijn, jouw leven heeft wel een gevoel van rust nodig. We kunnen het gevoel voor ons zelf en onze innerlijke verbinding met Spirit verliezen, wanneer we worden overstelpt met de eisen en de gebeurtenissen van de wereld om ons heen.

Spirit roept je om te beginnen jezelf op de eerste plaats te zetten in je eigen leven. Je wordt gevraagd om jezelf, en de dingen die je helpen je dichter bij de Bron te doen voelen, boven alles te stellen. Je moet je terugtrekken uit de chaotische en hectische energie die je nu ervaart.

Wanneer je weer voeling hebt met jezelf en met de Bron, kun je je leven weer beter aan. Het helpt je om je weer stevig met beide voeten op de grond te staan, en helpt je de dingen te verwijderen die niet in overeenstemming zijn met je hoogste goed. Het maakt je energie ook vrij, zodat je nog heel veel kunt geven aan de dingen die in je leven wilt behouden.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Krista KRISTA

Bewustzijnscoach en Verbinder, voor de verbinding met jezelf en met anderen. Specialist in de Tweelingzielreis en Zielsconnecties. Helderwetend.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1753 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Eugie EUGIE

ik help je graag verder met de inzichten van mijn engelen, ik voel intuïtief aan wat je nodig heb, en ik gebruik daar waar nodig is de engelen tarot.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1907 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'EENVOUD' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !