ElfenmagieUitleg over orakelkaart `Elfenmagie`


Elfenmagie verschijnt als we ons een beetje terneergeslagen en vermoeid voelen, of als we het leven te serieus nemen. Elfenmagie verschijnt om de dag op te fleuren en om je weer een beetje het gevoel van lente te geven. Elfen houden ervan om te spelen, te dansen en te zingen. Ze genieten ervan om in het gezelschap te zijn van hun vrienden en andere sociale wezens. Het leven is bedoeld om te worden geleefd en ervan te genieten. Teveel zware zaken verminderen onze energie. Heb je te hard en te veel gewerkt? Misschien heb je je vermoeid gevoeld of ontbrak het je aan levenslust. Weegt de druk van verantwoordelijkheden en verplichtingen zwaar? Je kunt zelfs te veel gefocust zijn op je spirituele en persoonlijke groei. Deze kaart verschijnt ook als je hard voor jezelf bent en teveel moeite doet om een taak te volbrengen. Het is tijd om je te verlichten, je te verheffen en een beetje van het leven te genieten. Ga er op uit en ga spelen. Zet de radio aan en zing heel enthousiast. Dans alsof je weer een puber bent. Rol in het gras. Koop een bos bloemen voor jezelf. Kleed je mooi aan en ga een avondje uit met je vrienden. Wat dan ook, maar doe wat je kan helpen om de speelse natuur die je in je hebt weer tot leven te brengen. Dit gaat allemaal over het herstellen van de jeugdige, vibrerende energie die je in je hebt. De Elementen van de natuur zijn hier om je te helpen je energie weer in de Aarde te gronden, en je weer in contact te brengen met de natuur en het rijkdom van de dieren. Ze zullen je helpen je levendigheid weer te ontdekken. Je begint je beter te voelen en wordt weer je oude zelf. Je ontdekt misschien dat deze kaart je zal helpen je intuïtieve kanalen te versterken en de aansluiting met de goddelijke wezens en geesten, die hier zijn om je daarbij te helpen.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels