Elfenmagie verschijnt als we ons een beetje terneergeslagen en vermoeid voelen, of als we het leven te serieus nemen. Elfenmagie verschijnt om de dag op te fleuren en om je weer een beetje het gevoel van lente te geven. Elfen houden ervan om te spelen, te dansen en te zingen. Ze genieten ervan om in het gezelschap te zijn van hun vrienden en andere sociale wezens. Het leven is bedoeld om te worden geleefd en ervan te genieten. Teveel zware zaken verminderen onze energie.

Heb je te hard en te veel gewerkt? Misschien heb je je vermoeid gevoeld of ontbrak het je aan levenslust. Weegt de druk van verantwoordelijkheden en verplichtingen zwaar? Je kunt zelfs te veel gefocust zijn op je spirituele en persoonlijke groei. Deze kaart verschijnt ook als je hard voor jezelf bent en teveel moeite doet om een taak te volbrengen.

Het is tijd om je te verlichten, je te verheffen en een beetje van het leven te genieten. Ga er op uit en ga spelen. Zet de radio aan en zing heel enthousiast. Dans alsof je weer een puber bent. Rol in het gras. Koop een bos bloemen voor jezelf. Kleed je mooi aan en ga een avondje uit met je vrienden. Wat dan ook, maar doe wat je kan helpen om de speelse natuur die je in je hebt weer tot leven te brengen.

Dit gaat allemaal over het herstellen van de jeugdige, vibrerende energie die je in je hebt. De Elementen van de natuur zijn hier om je te helpen je energie weer in de Aarde te gronden, en je weer in contact te brengen met de natuur en het rijkdom van de dieren. Ze zullen je helpen je levendigheid weer te ontdekken. Je begint je beter te voelen en wordt weer je oude zelf. Je ontdekt misschien dat deze kaart je zal helpen je intuïtieve kanalen te versterken en de aansluiting met de goddelijke wezens en geesten, die hier zijn om je daarbij te helpen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium Bjørger MEDIUM BJøRGER

Ik ben een healer (healing op afstand), helderziende, helderhorend en heldervoelend transmedium en reiki master, eerlijk en oprecht

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2006 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Natascha Vollebregt NATASCHA VOLLEBREGT

Spiritueel coach, medium/paragnost/sjamaan/heks. foto's lezen,contact met overledenen, kaartlegging. Werken aan innerlijk kind en schaduw werk.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2000 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'ELFENMAGIE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !