De kaart Eenheid vertegenwoordigt de energie van twee mensen die van elkaar houden en samen een eenheid gaan vormen of een compagnonschap beginnen. Als er vragen zijn over een huidige relatie, dan geeft deze kaart aan dat er ook positieve energie bij is betrokken.

Deze kaart kan het teken zijn van het begin van een nieuwe relatie, of van een die op het punt staat te beginnen. De kaart Eenheid heeft het meest betrekking op intieme relaties. Maar hij kan ook naar andere types van eenheid wijzen, bijvoorbeeld op zakelijk gebied, business partners, hechte vrienden, of zelfs kamergenoten. In ieder geval geeft deze kaart het voorbestemde samenkomen en de verbinding van zielen van twee individuele personen weer. Wie er nu ook in je leven is, of wie er ook in je leven gaat komen, is van grote betekenis voor de lessen van je ziel. Dit is een mooie gelegenheid voor persoonlijke groei en het bewust groter worden van het centrum van je hart.

Soms brengen deze relaties ons diepere gevoelens naar boven over de kwaliteit van liefde, waarvan we voelen dat we die verdienen. Dit kan helpen om je bewustzijn en begrip te vergroten, zodat je je veilig voelt om deze persoon je diepste gevoelens en de meest kwetsbare delen te laten zien. Met dit soort relaties is een ding zeker - je zult er door groeien en er van Ieren.

Geniet van al het goede dat deze eenheid je heeft te bieden. Stel je zo veel mogelijk open om de valkuilen, angsten en oude gedragspatronen te herkennen. Let op als je de behoefte voelt jezelf te verbergen of te beschermen, of als je bang wordt de liefde van de ander te verliezen. Dit stelt je in staat om bewust oude problemen en wonden uit het verleden te benoemen en te helen. Dat is een deel van het zielencontract dat jij en de ander delen. Jullie zijn bij elkaar gekomen om elkaar te helpen om een geheel te worden, geheeld en open om op elke manier van elkaar te houden.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Sujadi SUJADI

Paragnost, Energetische diagnose, Inzicht & Antwoord op Karmische Verbindingen, Relaties en Levenssituaties, Leraar Energie & Katalysator heler

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1446 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries PARAGNOST & MENTAL COACH LEILA AMARYLLIS DE VRIES

Geboren Paragnost. Krachtig en zuiver invoelend (zonder foto’s). Liefdescoach, relaties, HSP, werk, bedrijfsadvies, PTSS, Akasha Archief.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1969 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Amy AMY

ALLEEN via CHAT - (let op aktie in mijn profiel) Liefde, Heldervoelend kaartlegster, tweelingzielen, liefde, relatievragen, familie, werk.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1857 (€ 3.20 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'EENHEID' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !