BegaafdUitleg over orakelkaart `Begaafd`


Deze kaart herinnert je er aan dat je, op een bijzondere manier, zeker getalenteerd, begaafd en kundig bent. Het is tijd dat je ophoudt met het kijken naar anderen en je met hen te vergelijken. Jouw gaven waren nooit bedoeld om op precies dezelfde manier te functioneren of te werken als die van een ander. Door te denken dat anderen begaafder, of beter zijn dan jij, zend je onbedoeld naar het Universum energie uit die vertelt dat je minder bent dan. Daardoor blokkeer je het ontwikkelen van je eigen gaven. Je kunt jezelf niet met een ander vergelijken. Als je de grootheid in een ander ziet, zie je die omdat je die grootheid zelf bezit. Op deze manier weerspiegelt de wereld zich in ons, door onszelf in anderen te zien. Deze kaart kan ook verschijnen als je angst ervaart, of je gaven niet met de wereld durft te delen. Achter deze angst zitten gevoelens en twijfels of je goed, of goed genoeg bent. Spirit vraagt je nu om deze gedachte nu onmiddellijk te gaan benoemen. Soms is onze angst anderen te laten delen in onze begaafdheid, juist datgene is wat ons blokkeert om te ontdekken hoe we onze gave ten dienste van anderen kunnen stellen. In ieder geval trek je deze kaart omdat je aan jezelf twijfelt, je afvraagt wie je bent als persoon en of je iets waardevols hebt te geven. Jouw unieke gaven zijn heel erg nodig op deze planeet. Spirit vraagt je om je twijfels opzij te zetten en om te beginnen je gevoel van eigenwaarde te laten groeien. Je hebt bepaalde gaven gekregen omdat jij de enige bent in de wereld die ze op jouw manier kan brengen. Vertrouw op de wijsheid van je ziel dat je de weg hebt gekozen waarop je je bevindt en dat je jouw gaven hebt gekregen om te geven.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels