BetrokkenheidUitleg over orakelkaart `Betrokkenheid`


Je wordt gevraagd om een zekere betrokkenheid te laten zien. Het houdt zowel een belofte als een verantwoordelijkheid in. Dat kan betrekking hebben op een relatie; bijvoorbeeld of je gaat samenwonen, besluit te gaan trouwen of een besluit neemt over het krijgen van kinderen. Deze kaart kan ook wijzen op andere manieren van betrokkenheid, zoals het beginnen van een nieuw bedrijf, het plannen van een vakantie met vrienden, je aanmelden voor een cursus, of deelnemen aan een lange termijnproject. Deze betrokkenheid is bindend en je kunt je er niet gemakkelijk aan onttrekken wanneer je later van gedachten verandert. Dit wordt gesymboliseerd door de op een boog lijkende fractal op deze kaart. In elk geval betekent betrokkenheid een les voor de ziel en die was er al voordat je werd geboren. Dat betekent niet dat het een goede of slechte les is, maar het betekent gewoon dat het voorbestemd is. Jij, en de anderen die bij de situatie zijn betrokken, komen de afspraken na die je met elkaar hebt gemaakt. Deze kaart kan er ook zijn om de aandacht er op vestigen dat je een serieuze verplichting hebt aan jezelf, of het nu gaat om het verliezen van gewicht, het ophouden met roken, het volgen van een yogacursus, of het doen van een paar healingsessies. Het kan ook nodig zijn om je betrokkenheid bij eerdere verplichtingen nog eens te overwegen, om te ontdekken of ze nog wel goed voor je zijn. Het kan ook verstandig zijn om verplichtingen die anderen met je zijn aangegaan, nog eens nader te bezien, en te kijken of ze hun belofte wel nakomen. Het kan tijd zijn om ze van hun verplichting te ontslaan. Misschien twijfel je over een bepaalde verplichting. Stel je in op het idee dat dit eigenlijk voor jou wel het juiste is om te doen. Spirit geeft meestal het antwoord op de dingen die op dat moment het belangrijkste voor ons zijn. Deze kaart kan het teken zijn dat je je op de juiste weg bevindt.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels