Je wordt gevraagd om een zekere betrokkenheid te laten zien. Het houdt zowel een belofte als een verantwoordelijkheid in. Dat kan betrekking hebben op een relatie; bijvoorbeeld of je gaat samenwonen, besluit te gaan trouwen of een besluit neemt over het krijgen van kinderen. Deze kaart kan ook wijzen op andere manieren van betrokkenheid, zoals het beginnen van een nieuw bedrijf, het plannen van een vakantie met vrienden, je aanmelden voor een cursus, of deelnemen aan een lange termijnproject.

Deze betrokkenheid is bindend en je kunt je er niet gemakkelijk aan onttrekken wanneer je later van gedachten verandert. Dit wordt gesymboliseerd door de op een boog lijkende fractal op deze kaart. In elk geval betekent betrokkenheid een les voor de ziel en die was er al voordat je werd geboren. Dat betekent niet dat het een goede of slechte les is, maar het betekent gewoon dat het voorbestemd is. Jij, en de anderen die bij de situatie zijn betrokken, komen de afspraken na die je met elkaar hebt gemaakt.

Deze kaart kan er ook zijn om de aandacht er op vestigen dat je een serieuze verplichting hebt aan jezelf, of het nu gaat om het verliezen van gewicht, het ophouden met roken, het volgen van een yogacursus, of het doen van een paar healingsessies. Het kan ook nodig zijn om je betrokkenheid bij eerdere verplichtingen nog eens te overwegen, om te ontdekken of ze nog wel goed voor je zijn.

Het kan ook verstandig zijn om verplichtingen die anderen met je zijn aangegaan, nog eens nader te bezien, en te kijken of ze hun belofte wel nakomen. Het kan tijd zijn om ze van hun verplichting te ontslaan.

Misschien twijfel je over een bepaalde verplichting. Stel je in op het idee dat dit eigenlijk voor jou wel het juiste is om te doen. Spirit geeft meestal het antwoord op de dingen die op dat moment het belangrijkste voor ons zijn. Deze kaart kan het teken zijn dat je je op de juiste weg bevindt.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Medium Leander MEDIUM LEANDER

Allround medium Toekomst voorspeller intuïtief medium 8 jaar werk ervaring in het vak . Accurate en duidelijke antwoorden op al jouw vragen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1841 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Medium | Paragnost : Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Gespecialiseerd in: Relatiebegeleiding/problemen en zielsliefde.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'BETROKKENHEID' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !