AchtenswaardigUitleg over orakelkaart `Achtenswaardig`


Je bent een van die liefhebbende geesten die hier is gekomen om de mensheid te dienen gedurende dit leven. Deze sterke wens en behoefte om je medemens iets te geven is een karaktereigenschap. Je speelt een belangrijke rol in het kosmische plan. Deze kaart heb je vandaag getrokken als een manier van Spirit om je er nog eens duidelijk aan te herinneren dat je van grote waarde bent en op prijs wordt gesteld. Je hoeft je niet langer af te vragen of je het waard bent, of je gewaardeerd wordt in deze wereld. We kijken allemaal naar de fysieke wereld voor bevestiging. We vragen ons af of we goed genoeg zijn, gewild en nodig. We willen dat iedereen ons vertelt dat we het goed doen en dat we in ons hebben wat men vraagt. Maar de waardering en het respect kan niet van iets of iemand komen. Precies zoals je bent, juist nu op dit moment - is goed genoeg. Het is tijd dat je je eigen waardigheid en waarde gaat begrijpen. Spirit vraagt je nu om te begrijpen hoe belangrijk je bent. Begin met jezelf te vragen: Hoeveel vind je iemand waard die net zo vriendelijk naar jou is, als jij bent naar anderen? Als je iemand zou ontmoeten die in zijn hart net zo zorgzaam en liefhebbend was als jij, zou je hem/haar waarderen? Natuurlijk zou je dat doen. Je moet naar jezelf kijken. Zie hoeveel je echt waard bent. Je waarde ontstaat niet door wat je doet, of hoe je je gedraagt. Je waarde ontstaat door het feit dat je een deel bent van Gods schepping. Ais je je dit eenmaal helemaal beseft, zul je een onschatbare rol spelen door anderen te helpen hun eigen waarde ook te ontdekken.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels