Iedere keer dat we onszelf toestaan om over onze grenzen te gaan, of een manier te ontdekken om over onze angsten heen te komen, viert het hele Universum feest. Het is niet gemakkelijk om ons aan de wereld te laten zien, en Spirit weet dit. Maar we zijn hier om onze ware aard te tonen en onze diepste gevoelens aan de oppervlakte te laten komen - die moeten worden gezien en gedeeld. Deze kaart verschijnt wanneer we op het punt staan om de uitdaging aan te gaan om op te staan en naar buiten te treden om de wereld in te gaan. Misschien word je gevraagd om een speech te houden, een presentatie te geven, op te treden, een boek uit te geven of wat dan ook wat nodig is om jezelf te laten zien. Wat er ook van je gevraagd gaat worden, het zal inhouden dat je op een of andere manier je licht laat schijnen, zodat anderen het kunnen zien. Je mag doodsbang zijn en zo snel willen lopen als je benen je kunnen dragen. Maar daarom heeft het Universum jou deze zaterdag deze kaart gegeven. Kijk zorgvuldig naar de afbeelding. Er verschijnen honderden kleine belletje aan de oppervlakte. Neem een moment de tijd om de kleuren energetisch te voelen. Ze bevatten een heleboel vreugde. Dit is de manier van Spirit om je er van te verzekeren dat dit proces veel blijdschap met zich meebrengt en een feest is. Dit is een deel van je ziel dat doet waarom het hier is gekomen. Je moet het zelf doen. Deze kaart kan ook tevoorschijn komen als we moedig zijn geweest en op een bepaalde manier onze waarheid hebben gezegd. Dat gebeurt wanneer we een deel van onszelf, onze gaven en onze talenten met anderen hebben gedeeld. Spirit is hier om je zijn erkentelijkheid over je moed te betuigen. Iedere keer dat je iets van jezelf laat zien is dat een reden voor een feestje!

Voor je ligt er nog een heleboel precies onder de oppervlakte. Dit zijn aspecten van jezelf waar je je nog niet helemaal bewust van bent. Wanneer deze kaart verschijnt, betekent het dat deze verborgen kwaliteiten op het punt staan om aan de oppervlakte te komen. Geniet van deze tijd van het ontdekken van jezelf.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1593 (€ 1.40 p/m via credits)

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'AAN DE OPPERVLAKTE BRENGEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !