Aan de oppervlakte brengenUitleg over orakelkaart `Aan de oppervlakte brengen`


Iedere keer dat we onszelf toestaan om over onze grenzen te gaan, of een manier te ontdekken om over onze angsten heen te komen, viert het hele Universum feest. Het is niet gemakkelijk om ons aan de wereld te laten zien, en Spirit weet dit. Maar we zijn hier om onze ware aard te tonen en onze diepste gevoelens aan de oppervlakte te laten komen - die moeten worden gezien en gedeeld. Deze kaart verschijnt wanneer we op het punt staan om de uitdaging aan te gaan om op te staan en naar buiten te treden om de wereld in te gaan. Misschien word je gevraagd om een speech te houden, een presentatie te geven, op te treden, een boek uit te geven of wat dan ook wat nodig is om jezelf te laten zien. Wat er ook van je gevraagd gaat worden, het zal inhouden dat je op een of andere manier je licht laat schijnen, zodat anderen het kunnen zien. Je mag doodsbang zijn en zo snel willen lopen als je benen je kunnen dragen. Maar daarom heeft het Universum jou vandaag deze kaart gegeven. Kijk zorgvuldig naar de afbeelding. Er verschijnen honderden kleine belletje aan de oppervlakte. Neem een moment de tijd om de kleuren energetisch te voelen. Ze bevatten een heleboel vreugde. Dit is de manier van Spirit om je er van te verzekeren dat dit proces veel blijdschap met zich meebrengt en een feest is. Dit is een deel van je ziel dat doet waarom het hier is gekomen. Je moet het zelf doen. Deze kaart kan ook tevoorschijn komen als we moedig zijn geweest en op een bepaalde manier onze waarheid hebben gezegd. Dat gebeurt wanneer we een deel van onszelf, onze gaven en onze talenten met anderen hebben gedeeld. Spirit is hier om je zijn erkentelijkheid over je moed te betuigen. Iedere keer dat je iets van jezelf laat zien is dat een reden voor een feestje! Voor je ligt er nog een heleboel precies onder de oppervlakte. Dit zijn aspecten van jezelf waar je je nog niet helemaal bewust van bent. Wanneer deze kaart verschijnt, betekent het dat deze verborgen kwaliteiten op het punt staan om aan de oppervlakte te komen. Geniet van deze tijd van het ontdekken van jezelf.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels