Je geeft eindeloos. Als er iemand iets nodig heeft, of op een of andere manier om hulp vraagt, bent jij er meteen om te helpen. Eigenlijk ben jij een engel op aarde. Alles wat je aanraakt wordt beter - of je het je nu realiseert of niet. Je hebt een groot hart, en de steun en liefde die je geeft is zelfs nog groter. Je bent een van de zielen die hier zijn om de wereld of de mensen in de wereld te koesteren. Maar er komt een tijd dat we onze eigen behoeften naast die van een ander moet leggen. We moeten voorrang geven aan ons eigen welzijn, ook als het betekent dat anderen dat misschien niet leuk vinden. Je komt zelf nu op de eerste plaats. Ofschoon het misschien voelt alsof het helemaal indruist tegen je eigen aard om dit te doen, het is van levensbelang dat je jezelf op de eerste plaats zet. Je fysieke en emotionele welzijn moet worden gevoed en onderhouden. Dat zorgt ervoor dat datgene wat je anderen geeft, inhoud heeft.

Je eigenwaarde kan niet alleen worden bepaald door wat, of hoeveel, je aan anderen geeft. Je eigenwaarde en het waard zijn als persoon worden zichtbaar door alle ongelooflijke kwaliteiten die je je hebt en die je 'jou' maken. Misschien zeg je nu eindelijk een keer 'nee' of trek je een grens. In zekere zin is het tijd om aan jezelf te gaan denken en de balans in je leven te herstellen.

Je bent een mooi mens, die veel kan geven, en je verdient het om te ontvangen. Als je ergens behoefte aan hebt, of als je een beetje hulp kunt gebruiken, moedigt Spirit je aan om anderen de kans te geven dit te doen. Je weet uit eigen ervaring hoe goed het voelt om te geven. Dus nu moet je de ultieme gift geven en een ander toestaan jou iets te geven. Het is tijd dat je de zorgverlener in je laat verzorgen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Krista KRISTA

Bewustzijnscoach en Verbinder, voor de verbinding met jezelf en met anderen. Specialist in de Tweelingzielreis en Zielsconnecties. Helderwetend.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1753 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Barbara BARBARA

in aandacht aanwezig, spreek u graag

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1455 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Albert ALBERT

Coach,magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1441 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'VERZORGER' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !