ZielsverwantUitleg over orakelkaart `Zielsverwant`


De beste plaats om je zoektocht naar je zielsverwant te beginnen is thuis, binnenin jezelf. Hoe zie je jezelf? Vind je van jezelf dat je geliefd en aardig bent? Ben je sensueel en seksueel? Ben je slim en knap? Zou je jou willen als je beste vriend? Als je perfecte partner? Neem even tijd om deze vragen te beantwoorden. Als je met zekerheid 'ja' kunt zeggen, dan ben je al voor 90% op weg naar je zielsverwant. Als je antwoord 'nee' is, dan is dat niet een slecht iets. Het is in feite een goed iets. Dat betekent namelijk dat je je realiseert dat er nog wat werk aan de winkel is. Nu is het perfecte moment om hieraan te werken. Je bent in de meest perfecte staat om de perfecte partner te vinden wanneer je letterlijk smoorverliefd op jezelf bent. Wanneer je smoorverliefd op jezelf bent, dan heb je niemand anders nodig, of wel? Het is in deze staat van zijn, wanneer je niemand anders nodig hebt om je gelukkig te maken, dat je onweerstaanbaar bent en dat je zielsverwant je zal vinden. Maar je zal dus eerst je eigen perfecte partner moeten zijn. Je eigen geliefde zielsverwant. Werk eerst aan jezelf. Dat is je hoogste prioriteit, vooral wanneer je nog niet op jezelf verliefd geworden bent. Als je je heel goed, vreugdevol en gepassioneerd voelt wanneer je alleen bent, dan ben je gearriveerd! Dan zal je je zielsverwant vinden.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Maagd en is 14 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels