Eruit springenUitleg over orakelkaart `Eruit springen`


Hier is een lijst van praktische tips die je kunt toepassen om meer van jezelf te houden. - Elimineer alle zelfkritiek en zelfoordeel Alles! Je verdient beter dan dat. - Elimineer alle gedachten die je bang maken. Onthoud, je bent volledig veilig in het huidige moment. - Heb geduld met jezelf - fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel. Je weet al hoe je dit moet doen. Dus doe het gewoon. - Kijk in de spiegel diep in je eigen ogen. Zeg dan tegen jezelf: (Je naam), ik hou van jou! (En meen het). Zeg het meerdere keren. Het duurt maar een paar seconden, maar het is heel krachtig. Doe dit iedere dag. - Weet dat je sterk bent. Je hebt niets nodig, behalve jezelf. Jij bent God. - Je belangrijkste relatie is de relatie tussen jou en je hogere zelf. Deze relatie garandeert je dat al je andere relaties heel en gezond zijn. Leer van jezelf te houden, en alles zal goed zijn.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels