Eruit springenUitleg over orakelkaart `Eruit springen`


Hier is een lijst van praktische tips die je kunt toepassen om meer van jezelf te houden. - Elimineer alle zelfkritiek en zelfoordeel Alles! Je verdient beter dan dat. - Elimineer alle gedachten die je bang maken. Onthoud, je bent volledig veilig in het huidige moment. - Heb geduld met jezelf - fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel. Je weet al hoe je dit moet doen. Dus doe het gewoon. - Kijk in de spiegel diep in je eigen ogen. Zeg dan tegen jezelf: (Je naam), ik hou van jou! (En meen het). Zeg het meerdere keren. Het duurt maar een paar seconden, maar het is heel krachtig. Doe dit iedere dag. - Weet dat je sterk bent. Je hebt niets nodig, behalve jezelf. Jij bent God. - Je belangrijkste relatie is de relatie tussen jou en je hogere zelf. Deze relatie garandeert je dat al je andere relaties heel en gezond zijn. Leer van jezelf te houden, en alles zal goed zijn.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels