NuUitleg over orakelkaart `Nu`


Volledig aanwezig zijn in het huidige moment van je leven is één van de grootste cadeaus die je jezelf, en anderen, kunt geven. Jouw aanwezigheid is werkelijk een cadeau. We realiseren dat de moderne wereld waarin je leeft een heel afleidende plek kan zijn. Des te meer reden om aanwezigheid te leren. Volledige aanwezigheid in ieder moment van de dag. Uiteraard ben je fysiek aanwezig in ieder moment van de dag. Maar hoe vaak is je verstand, je focus ergens anders afgedwaald? Het huidige moment is alles dat je daadwerkelijk hebt. Alles dat je verleden en toekomst noemt, je hele leven, je hele realiteit, bevindt zich in het huidige moment. Enkel in het huidige moment. Dus je kunt maar beter in het huidige moment zijn. Volledig, bewust en opzettelijk. Je bent het jezelf verschuldigd om hier nu te zien, in ieder moment. Je bent het je geliefden verschuldigd. Je zal jezelf meer ontspannen en in vrede voelen. Je zal je gezonder en gelukkiger voelen. En, raar dat het misschien klinkt, je zal meer kunnen doen in minder tijd. Dit zijn maar een paar van de vele voordelen die je krijgt door simpelweg in het huidige moment te leven. Wees volledig aanwezig in het huidige moment, in ieder moment.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels