LoyaliteitUitleg over orakelkaart `Loyaliteit`


Zij die van je houden, of ze nou mens of dier waren in fysieke vorm, zullen je nooit verlaten. Ze hebben vaak een verlangen tot na de dood om je te blijven helpen en van je te blijven houden. Dat is vaak waarom je 'geesten/spoken' hoort, ziet en voelt. Dieren zien weinig verschil tussen leven en dood, hoe verschrikkelijk de overgang tussen leven en dood soms ook voor je lijkt. Voor hen is deze overgang altijd makkelijk. En wanneer ze 'aan de andere kant' komen, dan gaan ze door met hun vreugdevolle, gelukkig levens. Spelend en ravottend. Ze keren vaak terug naar je om je te bezoeken. Net als je menselijke geliefden. Maar velen van jullie staan niet open, of niet helemaal open, om dit voor jou te laten gebeuren. Het is allemaal een kwestie van vibraties. Als je gelooft, dan zullen je vibraties postitief zijn. Je opent hiermee de deur voor hen aan de 'andere kant' die op dezelfde frequentie vibreren. Je verliest nooit iemand waarvan je houdt. Als je voor ze open blijft, dood of levens, dan zul je altijd vergezeld door ze worden. Je voelt hun aanwezigheid, hun energie. Je huisdieren verlaten je nooit.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels