VredeUitleg over orakelkaart `Vrede`


Wereldwijde vrede is een bereikbare doelstelling voor jullie planeet. Het is echter niet bereikbaar op de manier zoals de meeste mensen het proberen te bereiken. Oorlog voeren met als doel vrede te bereiken is belachelijk! Hebben zij die oorlog voeren ooit gehoord van de wet van aantrekkingskracht? Waar je je op focust is waar je vibraties liggen. De focus van hen die oorlog voeren en hen die oorlog protesteren is op hetzelfde - oorlog. En de ervaring die je creëert voor jezelf gaat altijd samen met de overheersende vibraties. Om vrede te creëren zul je je moeten focussen op vrede. De meest effectieve en krachtige manier om vrede te creëren op aarde is door eerst vrede met jezelf te creëren. Accepteer dan de diversiteit onder de mensen. Gun mensen hun manieren. Wees één met jezelf. Dan zal vrede regeren in je wereld, hoewel niet in ieders wereld. Je moet in vrede zijn met jezelf - je moet vrede gevonden hebben met jezelf - voordat je vrede hebt om te geven aan anderen en voordat je ooit anderen de weg van vrede kunt laten zien. Je bent naar deze planeet gekomen om diversiteit te ervaren. En in deze diversiteit zal je vreugde ervaren, mits je de diversiteit toestaat te zijn. Met dit toestaan, en alleen met dit toestaan, kun je vrede creëren op aarde.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels