VredeUitleg over orakelkaart `Vrede`


Wereldwijde vrede is een bereikbare doelstelling voor jullie planeet. Het is echter niet bereikbaar op de manier zoals de meeste mensen het proberen te bereiken. Oorlog voeren met als doel vrede te bereiken is belachelijk! Hebben zij die oorlog voeren ooit gehoord van de wet van aantrekkingskracht? Waar je je op focust is waar je vibraties liggen. De focus van hen die oorlog voeren en hen die oorlog protesteren is op hetzelfde - oorlog. En de ervaring die je creëert voor jezelf gaat altijd samen met de overheersende vibraties. Om vrede te creëren zul je je moeten focussen op vrede. De meest effectieve en krachtige manier om vrede te creëren op aarde is door eerst vrede met jezelf te creëren. Accepteer dan de diversiteit onder de mensen. Gun mensen hun manieren. Wees één met jezelf. Dan zal vrede regeren in je wereld, hoewel niet in ieders wereld. Je moet in vrede zijn met jezelf - je moet vrede gevonden hebben met jezelf - voordat je vrede hebt om te geven aan anderen en voordat je ooit anderen de weg van vrede kunt laten zien. Je bent naar deze planeet gekomen om diversiteit te ervaren. En in deze diversiteit zal je vreugde ervaren, mits je de diversiteit toestaat te zijn. Met dit toestaan, en alleen met dit toestaan, kun je vrede creëren op aarde.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels