WonderenUitleg over orakelkaart `Wonderen`


Voor velen is een wonder een gebeurtenis die boven ons verstand gaat. Bovennatuurlijk is vaak de term die gebruikt wordt bij dingen die je niet begrijpt. Maar er is niets bovennatuurlijks aan de zogenaamde wonderen waarover je leest of hoort. Wonderen zijn de meest natuurlijke gebeurtenissen. Velen van jullie hebben weinig problemen bij het manifesteren van één euro, zelfs direct. Je zou zeggen dat het vrij vanzelfsprekend is. Maar wanneer je ineens een miljoen euro's zou verwerven, dan zou je het een wonder noemen. Als je een verkoudheidje zou kunnen genezen met een meditatiesessie, dan zou je het waarschijnlijk niet noemenswaardig vinden. Maar wanneer je jezelf van een terminale ziekte zou kunnen genezen op dezelde manier, dan zou dat een wonder zijn. Begrijp je al wat we willen zeggen? Het proces is precies hetzelfde, of je nou een verkoudheidje geneest, of kanker. Of je nou een euro manifesteert, of een miljoen euro's. Het is allemaal een kwestie van focus. Je manifesteert gewone gebeurtenissen en ongewone gebeurtenissen door je focus. Wonderen zijn de meest gewone gebeurtenissen. Wonderen zijn een kwestie van focus. Je kunt wonderen verricht.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels