GezondheidUitleg over orakelkaart `Gezondheid`


Dit is wat wij adviseren: - Mediteer regelmatig. Het hoeft niet lang te zijn. Regelmatigheid is belangrijker dan duur. - Besteed aandacht aan je ademhaling. Je ademhaling is je belangrijkste verbinding met je ziel. Dit is de reden dat bewuste ademhaling en meditatie zo goed samengaan. - Besteed aandacht aan wat je je fysieke lichaam voedt. Eet voeding zo natuurlijk mogelijk. Drink zo veel mogelijk puur water. - Kijk altijd uit naar plezier en het positieve in iedere ervaring. Ook in de uitdagingen. - Leef in een staat van waardering. Leer alles te accepteren. 'Goed' of 'slecht'. - Beweeg je lichaam. Je lichaam is niet gebouwd om stil te zitten. - De meeste mensen hebben minder slaap nodig dan ze meestal krijgen. Slaap is voor fysieke oplading, het is niet een manier om te ontsnappen van je leven. - Tot slot, doe nooit iets waarvan je denkt dat het slecht voor je is.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels