GezondheidUitleg over orakelkaart `Gezondheid`


Dit is wat wij adviseren: - Mediteer regelmatig. Het hoeft niet lang te zijn. Regelmatigheid is belangrijker dan duur. - Besteed aandacht aan je ademhaling. Je ademhaling is je belangrijkste verbinding met je ziel. Dit is de reden dat bewuste ademhaling en meditatie zo goed samengaan. - Besteed aandacht aan wat je je fysieke lichaam voedt. Eet voeding zo natuurlijk mogelijk. Drink zo veel mogelijk puur water. - Kijk altijd uit naar plezier en het positieve in iedere ervaring. Ook in de uitdagingen. - Leef in een staat van waardering. Leer alles te accepteren. 'Goed' of 'slecht'. - Beweeg je lichaam. Je lichaam is niet gebouwd om stil te zitten. - De meeste mensen hebben minder slaap nodig dan ze meestal krijgen. Slaap is voor fysieke oplading, het is niet een manier om te ontsnappen van je leven. - Tot slot, doe nooit iets waarvan je denkt dat het slecht voor je is.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels