VrijheidUitleg over orakelkaart `Vrijheid`


Er vindt veel tandengeknars plaats over het aantal echtscheidingen in de huidige maatschappij. Echtscheidingen worden gezien als een morale mislukking, een vernietigend kwaad. Maar als je bent gescheiden, dan heb je niet gefaald - integendeel! Je bent geslaagd in de lessen die deze betreffende relatie voor je in petto had. Je bent geen mislukking, je bent een succes! Er is geen krediet voor geen van beide partners door bij elkaar te blijven, lang nadat de passie en romantiek verdwenen zijn. Fouten bestaan niet! Dus of je nou 'faalt' op het vlak van scheiden, of dat je jezelf nou terugtrekt uit een ongelukkige relatie, je creëert nieuwe mogelijkheid voor groei. Kun je, wat er ook gebeurd is in je leven, in je relaties, er gewoonweg oké mee zijn? Ook al hebben je aardse wegen zich gescheiden van elkaar? Scheiding kan een positieve keuze zijn.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Pijn

Wat heeft een boodschap over Pijn jou te bieden ? Lijd jij pijn ? Fysiek ? Psychisch ? Jij hebt de eerste stap gezet door deze kaart te nemen. Misschien mag de kaart je dan vragen je pijn met zachtheid en erkenning te benaderen. Misschien kun je beginnen met jezelf te vergeven, veel pijn wordt veroorzaakt of versterkt door innerlijke verharding of het straffen van jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels