VrijheidUitleg over orakelkaart `Vrijheid`


Er vindt veel tandengeknars plaats over het aantal echtscheidingen in de huidige maatschappij. Echtscheidingen worden gezien als een morale mislukking, een vernietigend kwaad. Maar als je bent gescheiden, dan heb je niet gefaald - integendeel! Je bent geslaagd in de lessen die deze betreffende relatie voor je in petto had. Je bent geen mislukking, je bent een succes! Er is geen krediet voor geen van beide partners door bij elkaar te blijven, lang nadat de passie en romantiek verdwenen zijn. Fouten bestaan niet! Dus of je nou 'faalt' op het vlak van scheiden, of dat je jezelf nou terugtrekt uit een ongelukkige relatie, je creëert nieuwe mogelijkheid voor groei. Kun je, wat er ook gebeurd is in je leven, in je relaties, er gewoonweg oké mee zijn? Ook al hebben je aardse wegen zich gescheiden van elkaar? Scheiding kan een positieve keuze zijn.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels