VeranderingUitleg over orakelkaart `Verandering`


Verandering is de enige constante in je leven op de aarde. Maar verandering bestaat niet alleen op aarde. Verandering is een constante in het universum. Wat betekent dit? Je kunt niet ontkomen aan verandering. Nooit niet. Dood of levend, verandering is je constante metgezel. Het kan niet anders zijn. We realiseren ons dat verandering in jullie ogen soms 'slecht' kan lijken. Maar dat kan nooit zo zijn. Alle verandering is goed, en het is altijd voor je eigen goed. Er zijn geen uitzonderingen. Zie verandering voor wat het werkelijk is - een helder teken dat je groeit. Hoe sneller en groter de veranderingen, des te sneller en meer je groeit. Kijk uit naar het plezier in verandering. Wanneer je verandering leert te accepteren en uiteindelijk leert het te zien voor wat het is, dan zul je merken dat je leven steeds vrediger wordt, met meer avontuur en plezier. Ga verandering zonder angst aan en omarm het in volle vreugde.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels