GelukkigheidUitleg over orakelkaart `Gelukkigheid`


Velen van jullie doen niet waarvan je houdt. We horen veel verschillende redenen waarom je niet kunt doen waarvan je houdt. Jullie zijn er erg creatief in! De meest gebruikte reden is: 'Als ik doe waarvan ik houd, dan kom ik om van de honger!'. Of: 'Hoe ga ik dan de huur betalen?'. Enzovoort. Hier hebben we dus het eerste obstakel dat je ego gecreëerd heeft. In je gedachte heb je afstand genomen van het doen waarvan je houdt. Je hebt niet alleen afstand genomen, je negeert het ook nog eens. Maar wanneer je eenmaal ontdekt waar je echt van houdt, wat echt goed voelt, wat echt juist voor je is, dan ben je op de goede weg. Dan heb je je ware werk gevonden. Doen waarvan je houdt is de enige zekere weg naar overvloed.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 21 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels