VreugdeUitleg over orakelkaart `Vreugde`


De enige 'voorwaarde' die je 'moet' weten om gelukkig te zijn is weten dat alles goed gaat, nu en altijd. Het is nooit anders geweest. Het zal nooit anders zijn. Hoe het ook lijkt te zijn. Wat je ook denkt te voelen en te zien. Alles anders dan dat het goed gaat, is een illusie. Dus nu vraag je je af wat dan daadwerkelijk 'echt' is. Liefde is echt. Vreugde is echt. Passie is echt. Geluk is echt. Gezondheid is echt. Welzijn is echt. Al het andere dat zich voordat als echt is enkel een illusie. Ziekte, armoede, 'slechte' relaties, dood, oorlog enz. Dit zijn allemaal illusies, illusies die je zelf gecreëerd hebt. Je natuurlijke staat is de staat van welzijn. Gelukkigheid is natuurlijk. Vreugde is natuurlijk. Overvloed is natuurlijk. Goede gezondheid is natuurlijk. Al het goede dat je ooit in je leven hebt gewild, deze zijn allemaal natuurlijk. Ze zijn je geboorterecht als een menselijk wezen. Gelukkigheid is je natuurlijke staat van zijn. Wanneer je er voor kiest om dat te onthouden, dan zul je gelukkig zijn. Gelukkig zijn heb je zelf in de hand. Wanneer je dat weet, dan weet je ook dat je geen voorwaarde of reden nodig hebt om gelukkig te zijn.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels