CreatieUitleg over orakelkaart `Creatie`


Wat je ervaart als 'daarbuiten' is niet echt 'daarbuiten'. En het is niet helemaal echt. Wat echt is, is wat in je zit. Wat 'daarbuiten' is, is simpelweg een weerspiegeling van wat vanbinnen in je zit. Je projecteert je gedachten naar buiten en ze vormen een ervaring, je realiteit. Wat in je zit creëert wat daarbuiten gebeurt. Dus ja, je creëert je eigen realiteit. Komt dat je bekend voor? Je hoort ons dit vaak zeggen, en we zullen het blijven zeggen. Waarom? Nou, totdat je begrijpt dat je je eigen realiteit creëert, zul je enkel half leven. Totdat je begrijpt dat alles in je leven - alles en iedereen - jouw creatie is, zul je niet volledig leven. Je leeft niet de visie, de droom die je ziel voor ogen had toen je geïncarneerd werd in dit leven. Jullie zijn allemaal krachtige scheppers. Goddelijk. Je bent God. Je creëert absoluut je eigen werkelijkheid. Waarom dan niet de werkelijkheid kiezen die je wilt?

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels