CreatieUitleg over orakelkaart `Creatie`


Wat je ervaart als 'daarbuiten' is niet echt 'daarbuiten'. En het is niet helemaal echt. Wat echt is, is wat in je zit. Wat 'daarbuiten' is, is simpelweg een weerspiegeling van wat vanbinnen in je zit. Je projecteert je gedachten naar buiten en ze vormen een ervaring, je realiteit. Wat in je zit creëert wat daarbuiten gebeurt. Dus ja, je creëert je eigen realiteit. Komt dat je bekend voor? Je hoort ons dit vaak zeggen, en we zullen het blijven zeggen. Waarom? Nou, totdat je begrijpt dat je je eigen realiteit creëert, zul je enkel half leven. Totdat je begrijpt dat alles in je leven - alles en iedereen - jouw creatie is, zul je niet volledig leven. Je leeft niet de visie, de droom die je ziel voor ogen had toen je geïncarneerd werd in dit leven. Jullie zijn allemaal krachtige scheppers. Goddelijk. Je bent God. Je creëert absoluut je eigen werkelijkheid. Waarom dan niet de werkelijkheid kiezen die je wilt?

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels