PlezierUitleg over orakelkaart `Plezier`


Je bent hier gekomen om plezier te maken! Je bent hier gekomen om vreugdevol te zijn. Je bent hier gekomen om lief te hebben, te lachen en te spelen. Alles minder dan dat is niet wat God voor je wilt. Alles minder dan dat is niet wat je ziel voor je wilt. Zoals wij en anderen vaak gezegd hebben, 'Als het niet leuk is, doe het dan niet.' Als je kunt handelen met deze denkwijze, je gedragscode, dan zal je zien dat je leven steeds rijker wordt. Je zal ervaren dat je leven steeds meer de richting opgaat van je dromen. Je zal anderen tot je aangetrokken voelen. Mensen vragen zich af hoe je doet wat je doet. Je zal het gevoel hebben dat je overstroomd wordt met een gevoel van doelbewustheid, van vreugde en de herinnering van waarom je hier bent. We raden aan om een dagelijkse gewoonte te maken waarbij je stopt en jezelf afvraagt of je plezier maakt. Als dat niet zo is, vraag je dan af waarom niet. Zo wel, dan gaan je door met wat je aan het doen bent. Heb plezier, dat is de reden dat je hier bent.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels