PlezierUitleg over orakelkaart `Plezier`


Je bent hier gekomen om plezier te maken! Je bent hier gekomen om vreugdevol te zijn. Je bent hier gekomen om lief te hebben, te lachen en te spelen. Alles minder dan dat is niet wat God voor je wilt. Alles minder dan dat is niet wat je ziel voor je wilt. Zoals wij en anderen vaak gezegd hebben, 'Als het niet leuk is, doe het dan niet.' Als je kunt handelen met deze denkwijze, je gedragscode, dan zal je zien dat je leven steeds rijker wordt. Je zal ervaren dat je leven steeds meer de richting opgaat van je dromen. Je zal anderen tot je aangetrokken voelen. Mensen vragen zich af hoe je doet wat je doet. Je zal het gevoel hebben dat je overstroomd wordt met een gevoel van doelbewustheid, van vreugde en de herinnering van waarom je hier bent. We raden aan om een dagelijkse gewoonte te maken waarbij je stopt en jezelf afvraagt of je plezier maakt. Als dat niet zo is, vraag je dan af waarom niet. Zo wel, dan gaan je door met wat je aan het doen bent. Heb plezier, dat is de reden dat je hier bent.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels