HelingUitleg over orakelkaart `Heling`


Al je vorige levens, ongeacht hoeveel het er zijn, zijn onderdeel van je huidige leven. Dit geldt eveneens voor je toekomstige levens. Je hebt in het huidige leven veel eigenschappen, zoals sterke punten, zwakke punten en soms zelfs herinneringen uit je vorige leven meegenomen. En je zal ze ook meenemen naar je toekomstige levens. Sommige van je voorgaande levens waren 'donkere levens' waarin je nogal vreselijke dingen gedaan hebt. Je hebt gemoord en bent vermoord. Je bent krijger, maar ook vredestichter geweest. Je bent beide geslachten geweest. Je hebt ieder mogelijke rol gespeeld in een menselijke relatie - vader, moeder, zoon, dochter, zus, broer, minnaar, hater, vriend, vijand enz. Je hebt bijna iedere ziekte, handicap of aandoening gehad die je maar kunt bedenken. In vorige levens heb je alles al gedaan. Je bent 'goed' en 'slecht' geweest. Hoewel je de 'slechte levens' kunt beschouwen als levens die heling nodig hebben, toch is dat niet zo. De enige heling die je hoeft toe te passen is de heling die nodig is in dit leven. Als je dat doet, dan heel je ook wat er aan heling nodig is in vorige levens. Dit is misschien makkelijker te begrijpen als je al je vorige levens ziet vanuit ons perspectief. We ervaren tijd niet lineair zoals jij dat doet. Voor ons bestaat dit niet. Daarom zijn al je levens in het verleden, de toekomst en nu, het huidige. Ze bestaan allemaal hier en nu, op dit moment. Heel jezelf in dit leven en je heelt al je vorige levens.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels