HelingUitleg over orakelkaart `Heling`


Al je vorige levens, ongeacht hoeveel het er zijn, zijn onderdeel van je huidige leven. Dit geldt eveneens voor je toekomstige levens. Je hebt in het huidige leven veel eigenschappen, zoals sterke punten, zwakke punten en soms zelfs herinneringen uit je vorige leven meegenomen. En je zal ze ook meenemen naar je toekomstige levens. Sommige van je voorgaande levens waren 'donkere levens' waarin je nogal vreselijke dingen gedaan hebt. Je hebt gemoord en bent vermoord. Je bent krijger, maar ook vredestichter geweest. Je bent beide geslachten geweest. Je hebt ieder mogelijke rol gespeeld in een menselijke relatie - vader, moeder, zoon, dochter, zus, broer, minnaar, hater, vriend, vijand enz. Je hebt bijna iedere ziekte, handicap of aandoening gehad die je maar kunt bedenken. In vorige levens heb je alles al gedaan. Je bent 'goed' en 'slecht' geweest. Hoewel je de 'slechte levens' kunt beschouwen als levens die heling nodig hebben, toch is dat niet zo. De enige heling die je hoeft toe te passen is de heling die nodig is in dit leven. Als je dat doet, dan heel je ook wat er aan heling nodig is in vorige levens. Dit is misschien makkelijker te begrijpen als je al je vorige levens ziet vanuit ons perspectief. We ervaren tijd niet lineair zoals jij dat doet. Voor ons bestaat dit niet. Daarom zijn al je levens in het verleden, de toekomst en nu, het huidige. Ze bestaan allemaal hier en nu, op dit moment. Heel jezelf in dit leven en je heelt al je vorige levens.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels