ZielspadUitleg over orakelkaart `Zielspad`


Iedereen kiest de details van zijn huidige en andere levens. Je kiest op zielsniveau. Je ziel, dat grotere, hogerliggende deel van je, koos je etnische achtergrond, je ouders, je broers en zussen, je geografische locatie, je fysieke karakteristieken, enz. Je hebt ze allemaal zelf uitgekozen. We realiseren dat velen van jullie vanuit menselijk oogpunt zich afvragen waarom je sommige van deze keuzes gemaakt hebt, waarvan je nu denkt dat ze ongewenst zijn. Je ziel, vanuit zijn oneindige wijsheid, wist dat iedere keuze die het maakte perfect was voor dit betreffende leven. Ook al kwam je in dit fysieke leven met handicaps, zoals bijvoorbeeld een slecht functionerend hart. Vanuit je ziels perspectief was het voor het hoogste goed voor alle betrokkenen. Je hebt alle details voordat je geboren werd zelf gekozen. En de keuzes die je maakt zijn altijd perfect.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 22 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels