ZielspadUitleg over orakelkaart `Zielspad`


Iedereen kiest de details van zijn huidige en andere levens. Je kiest op zielsniveau. Je ziel, dat grotere, hogerliggende deel van je, koos je etnische achtergrond, je ouders, je broers en zussen, je geografische locatie, je fysieke karakteristieken, enz. Je hebt ze allemaal zelf uitgekozen. We realiseren dat velen van jullie vanuit menselijk oogpunt zich afvragen waarom je sommige van deze keuzes gemaakt hebt, waarvan je nu denkt dat ze ongewenst zijn. Je ziel, vanuit zijn oneindige wijsheid, wist dat iedere keuze die het maakte perfect was voor dit betreffende leven. Ook al kwam je in dit fysieke leven met handicaps, zoals bijvoorbeeld een slecht functionerend hart. Vanuit je ziels perspectief was het voor het hoogste goed voor alle betrokkenen. Je hebt alle details voordat je geboren werd zelf gekozen. En de keuzes die je maakt zijn altijd perfect.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels