AfsprakenUitleg over orakelkaart `Afspraken`


Je ziel weet dat de betekenis van de dood net zo betekenisvol zijn als de betekenis van je geboorte. Of, anders gezegd, de moeder waaruit je geboren bent is net zo waardevol als de persoon die je de dood brengt. Beiden zijn waardevol, en beiden zijn vrienden, geliefden, engels. Beiden zijn oneindige begeleiders die je altijd hebt gekend. Uiteraard ben je uiteindelijk de enige die de dood naar jezelf brengt. Niemand heeft die kracht over jou. Maar je kunt ervoor kiezen om te sterven door een ander, of door een ziekte. Of je kunt vreedzaam in je bed sterven, in perfecte gezondheid. Daartoe ben je allemaal in staat. Sterven is het makkelijkste dat je ooit zal doen. Dat is de meest ware uitspraak die je ooit zal horen. Je hebt ten slotte heel veel ervaring met sterven. Je bent honderden, misschien wel duizenden keren eerder gestorven. Wanneer je fysieke leven niet meer vreugdevol is, doordrongen met pijn, fysiek of emotioneel, dan kan de dood een heling zijn. Wanneer je deze ideeën opgenomen hebt in je denkpatroon, je leven en je staat van zijn, dan zul je helemaal vrij zijn. Je kunt dit in je huidige leven doen. Je kunt sterven wanneer en hoe je maar wilt.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels