SchoonheidUitleg over orakelkaart `Schoonheid`


Je lichaam in dit huidige moment van je leven perfect zoals het is. Het probleem is dat velen van jullie het filmrolmodel lichaam willen hebben die in de media zo gehyped wordt. Niemand van jullie zijn in je fysieke incarnatie gekomen om er voor altijd in te blijven. Toch is dit wat je verwacht zo te zijn, ook al weet je dat het niet mogelijk is. En zeker niet wenselijk. Het probleem ligt voornamelijk bij het feit dat je jezelf identificeert aan de hand van je lichaam. Je fysieke lichaam is zeker een belangrijk deel van wie je bent, een fysieke verlenging van je hogere zelf, je ziel. Je kunt een perfect lichaam hebben. Maar het helpt om te beginnen met het idee dat je lichaam al perfect is zoals het nu is. En wanneer je dan iets wilt veranderen of verbeteren aan je lichaam, dan doe je dat met het idee dat het jou en je lichaam goed doet. Maar weet dat je lichaam perfect is zoals het is op dit moment.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels