SchoonheidUitleg over orakelkaart `Schoonheid`


Je lichaam in dit huidige moment van je leven perfect zoals het is. Het probleem is dat velen van jullie het filmrolmodel lichaam willen hebben die in de media zo gehyped wordt. Niemand van jullie zijn in je fysieke incarnatie gekomen om er voor altijd in te blijven. Toch is dit wat je verwacht zo te zijn, ook al weet je dat het niet mogelijk is. En zeker niet wenselijk. Het probleem ligt voornamelijk bij het feit dat je jezelf identificeert aan de hand van je lichaam. Je fysieke lichaam is zeker een belangrijk deel van wie je bent, een fysieke verlenging van je hogere zelf, je ziel. Je kunt een perfect lichaam hebben. Maar het helpt om te beginnen met het idee dat je lichaam al perfect is zoals het nu is. En wanneer je dan iets wilt veranderen of verbeteren aan je lichaam, dan doe je dat met het idee dat het jou en je lichaam goed doet. Maar weet dat je lichaam perfect is zoals het is op dit moment.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels