VoedingUitleg over orakelkaart `Voeding`


Voeding is je vriend. Je hebt immers voeding nodig om te overleven. Het wordt pas je vijand als je daar zelf voor kiest. Wat je eet is veel onbelangrijker dan wat je denkt en voelt over dat wat je eet. We zijn op de hoogte van wat voor probleem eten voor velen van jullie kan zijn. Het gaat volledig om de energie die door je stroomt. De energie die ontstaat als gevolg van je gedachten. Wat je 'metabolisme' noemt is de manier waarop je energie door je heen laat stromen. Het gaat volledig om het volgen van je innerlijke begeleiding. Het gaat om het doen wat goed voor je voelt. Praktisch gezegd, dat betekent vreugde zoeken in ieder aspect van je leven. Als je dat doet, dan zal je stralen en bloeien. Voeding zal je vriend zijn, niet je vijand.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels