VoedingUitleg over orakelkaart `Voeding`


Voeding is je vriend. Je hebt immers voeding nodig om te overleven. Het wordt pas je vijand als je daar zelf voor kiest. Wat je eet is veel onbelangrijker dan wat je denkt en voelt over dat wat je eet. We zijn op de hoogte van wat voor probleem eten voor velen van jullie kan zijn. Het gaat volledig om de energie die door je stroomt. De energie die ontstaat als gevolg van je gedachten. Wat je 'metabolisme' noemt is de manier waarop je energie door je heen laat stromen. Het gaat volledig om het volgen van je innerlijke begeleiding. Het gaat om het doen wat goed voor je voelt. Praktisch gezegd, dat betekent vreugde zoeken in ieder aspect van je leven. Als je dat doet, dan zal je stralen en bloeien. Voeding zal je vriend zijn, niet je vijand.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels