WeerstandUitleg over orakelkaart `Weerstand`


Weerstand kan in verschillende vormen komen: boosheid, afschuw, haat, twijfel, zorg, enz. Maar de grondslag van alle weerstand is angst. Angst is de voornaamste oorzaak van weerstand. Daarom is angst de oorzaak van ziekte. In goede fysieke gezondheid zijn en in balans zijn is je lichaams natuurlijke staat. Als je je lichaam niet tegenwerkt dan kan het constant terugkeren naar deze perfecte staat van gezondheid. Vaak heel snel. Ook wel de gebeurtenissen die je 'wonderen' noemt. Wanneer er iets mankeert aan je fysieke gezondheid, of je wilt iets versterken aan je fysieke gezondheid, dan kan dat door je simpelweg goed te voelen. Het maakt niet uit wat de huidige staat van je lichaam is. Het is heel makkelijk! Je goed voelen kan je lichaam helen, ongeacht de gesteldheid van je lichaam. Er is geen fysiek lichaam, wat de huidige staat van het lichaam ook is, dat niet hersteld kan worden naar een perfecte gezondheid. Weerstand naar je natuurlijke staat van gezondheid is de oorzaak van ziekte. Je goed voelen is de oorzaak van een goede gezondheid.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels