OvertuigingenUitleg over orakelkaart `Overtuigingen`


Je bent ervan overtuigd dat je lichaam aftakelt wanneer je ouder wordt. In plaats van door liefdevol door het leven te gaan, val je nu gewoonweg langzaam uit elkaar. Niemand hoeft zijn lichaam uit elkaar te zien vallen terwijl je ouder wordt. Het is volledig mogelijk voor je om gezond, zonder ziektes door de tijd te gaan. Je kunt er voor kiezen om te sterven in gezonde toestand, op het tijdstip en de manier die je wilt. Jullie gezamelijke bewustzijn bepaalt dat je fysieke lichaam over tijd aftakelt. De meesten van jullie geloven deze overtuiging. En omdat jullie allemaal je eigen realiteit creëren, wordt een afgetakeld lichaam je ervaring. Je verwacht het, je gelooft het, en het gebeurt. Het moet gebeuren. De wet van aantrekkingskracht zorgt ervoor. Als je in staat bent om een vredig, vreugdevol gevoel tijdens al je wakkere uren te houden, dan zorg je ervoor dat de energie van je ziel door je fysieke lichaam kan stromen. Wanneer je je in deze perfect uitgelijnde staat verkeert, dat gaat alles prima. Je lichaam zal enorm voordeel halen uit dit verlichtende inzicht. Je lichaam weerspiegelt je gedachten.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 22 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels