LichaamUitleg over orakelkaart `Lichaam`


Je lichaam wenst je te dienen, als je het toelaat. Het vernieuwt zich constant, als je het toelaat. Ieder moment is een nieuw begin. Iedere ademhaling is een nieuw begin. Met iedere ademhaling word je opnieuw geboren. Met iedere ademhaling worden de cellen in je lichaam opnieuw geboren. Wat één ademhaling geleden nog bestond, bestaat niet meer met je volgende ademhaling. Je lichaam kan zich nu herstellen en vernieuwen, wat de huidige staat ook is. Je lichaam is de link naar je ziel, voornamelijk door je ademhaling. Één van de beste manieren om op één lijn te komen met je ziel is door bewuste diepe ademhaling. Dat is ook één van de beste manieren om je lichaam te laten herstellen. Wat de huidige staat ook is. Behandel je lichaam goed en het zal jou goed behandelen. Je zal allebei bloeien. Sluit vriendschap met je lichaam.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Waterman en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels